B2B- ja viranomaismyynti

Tarjoamme viranomaistahoille sekä yrityksille tuotekehitystä, konsultointia ja hankintaosaamista kymmenen vuoden kokemuksella. Varustelekan asiantunteva viranomais- ja yritysmyyntiin erikoistunut tiimi hoitaa prosessin alusta loppuun.

Ole meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected] niin katsotaan, mitä voimme tarjota! Vastaamme arkipäivisin viesteihin saman päivän aikana, usein jopa muutaman tunnin kuluessa.

Tilaustuotevalikoima

Carinthia, Mechanix, Celox, Camelbak, CPE, Salomon, PGD, AKU, Petzl, Hesco, Sordin, Altama, Ortlieb, Tactical Foodpack, Blå Band... Jos vaate, varuste tai tarvike on olemassa, pystymme sen hankkimaan tehokkaasti. Hankinnat eivät ole sidottuja verkkokaupasta löytyvään valikoimaamme tai saldoihin. Tilaamme tavaraa tarpeen mukaan tai etsimme maailmalta juuri parhaiten teidän tarkoituksiinne sopivan vermeen.

Käytössämme on luotettavat kansainväliset hankintakanavat ja yhteistyöverkostot. Hankintahinta määritetään tilauskohtaisesti. Laita siis kyselyä tulemaan ja saat räätälöidyn tarjouksen.

Tuotekehitys ja kustomointi

Tarjoamme hankintojen lisäksi tuotekehitystä sekä -suunnittelua. Suunnittelemme ja lanseeraamme kymmeniä tuotteita vuodessa niin omaan valikoimaamme kuin asiakkaidemme tarpeisiin. Omien brändiemme tuotteita on mahdollista tilata myös suuremmissa määrissä. Lisäksi voimme kustomoida olemassa olevia tuotteita tai tehdä niihin painatuksia.

Huippuosaamista ja -materiaaleja

Tuotteidemme laatu perustuu jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä laadukkaisiin materiaaleihin. Teemme yhteistyötä johtavien valmistajien ja materiaalitoimittajien kanssa. Kehitämme osaamistamme ja tuotteitamme jatkuvasti yhteistyössä kansainvälisten kontaktiemme kanssa sekä seuraamalla tiukasti alan kehitystä henkilökuntamme, yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kautta. Osallistumme myös vuosittain alan tärkeimmille messuille.

Referenssit

Ollaan toimitettu eri maiden viranomaistahoille tavaraa perseestä perämoottoriin.

B2B-uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat tietoa ja tarjouksia suurista eristä ja tilauksista, tai uusista ja tulevista tuotteista. Esimerkiksi, tilaamme tehtaalta suuren erän lämpöviittoja, voitte mahdollisesti osallistua tilaukseen määräosuudella.

Sähköpostiosoite:


Loading...