Särmä TST logo

Varustelekan Särmä TST

Särmä TST luotiin yksiselitteistä tehtävää varten: ollakseen luotettava ja täydentävä vaihtoehto valtion viralliselle jakovarustukselle. Vuonna 2013 aloitimme brodeeratuilla arvomerkeillä, sittemmin valikoima on kasvanut kattamaan kaikkea alusvaatteista taisteluvarusteisiin.

Tutustu brändiin Näytä Särmä TST tuotteet

Särmä TST vaatetusjärjestelmä

Kattava neljän vuodenajan vaatetusjärjestelmä erityisesti suomalaisen sotilaan kerrospukeutumiseen. Puolustusvoimien M05-vaatetukseen verrattuna järjestelmämme tarjoaa parannuksia mm. painonsäästössä, käyttömukavuudessa ja toimivuudessa. Mitä paremmin vaatteesi ja varusteesi toimivat, sen paremmin pystyt keskittymään tehtävääsi. Klikkaa kuvaa avataksesi lisätiedot.

Tutustu Särmä TST Vaatetusjärjestelmään
L1
Base Layer
L2
Mid Layer
L3
Insulation Layer
L4
Field Wear
L5
Thermal Shell
L6
Waterproof Shell
L7
Camouflage

Level 1
Base Layer

Vähiten näkyvissä ja usein unohdettu: aluskerrasto on jopa muita kerroksia tärkeämpi, vaikka helpoissa olosuhteissa tuntuukin, ettei sillä ole niin väliä. Etenkin suolistojätteen osuessa puhaltimeen kasvaa aluskerraston rooli merittävästi, koska kyse ei ole enää kastumisen välttämisestä, vaan toimintakyvyn säilymisestä siitä huolimatta.

Näytä kaikki L1-tuotteet

Level 2
Mid Layer

Kevyttä välikerrastoa voi käyttää L1:n päällä tai sellaisenaan olosuhteista riippuen. Nämä kerrokset jatkavat kosteuden siirtämistä poispäin kehosta ja tarjoavat joustavia yhdistelymahdollisuuksia.

Näytä kaikki L2-tuotteet

Level 3
Insulation Layer

Kevyitä ja tuulenpitäviä eristevaatteita. Vuoraamattomat tuulivaatteet tuovat vaatekerrosten väliin tuulenpitävän kerroksen ja eristävän ilmataskun kehon ja ulkokerrosten väliin. Kuitueristeellä topatut vaatemallit tarjoavat riittävää eristävyyttä ja lämpöä kovillekin pakkasille. Kevyet, nopeasti kuivuvat ja hengittävät materiaalit takaavat hyvän kosteudensiirron ja pakattavuuden. Suunniteltu puettavaksi kenttävaatetuksen alle lisäeristeeksi, mutta toimivat sellaisenaankin.

Näytä kaikki L3-tuotteet

Level 4
Field Wear

Suojaava kenttävaatetus neljän vuodenajan käyttöön. Näitä vaatteita voisi kutsua tavalliseksi maastovaatetukseksi, eli ne suojaavat käyttäjäänsä tähystykseltä ja alempia vaatekerroksia kulumiselta. Hengittävät materiaalit ja tuuletusmahdollisuudet palvelevat kosteudensiirtoa ja hallitsevat lämpökuormaa. Suunniteltu toimimaan yleisimpien kantolaitteiden ja varusteiden kanssa.

Näytä kaikki L4-tuotteet

Level 5
Thermal Shell

Lämpimiä kuitueristeisiä vaatteita erittäin kylmiin lämpötiloihin. Kosteudelta suojaavat ja tuulenpitävät mutta hengittävät kankaat yhdessä tuuletusvetoketjujen kanssa auttavat hallitsemaan lämpökuormaa. Nopea kerrostaminen päälle ja pois säästää arvokasta aikaa aktiviteettitason laskiessa. Puetaan kenttävaatetuksen ylle tai sen tilalle.

Näytä kaikki L5-tuotteet

Level 6
Waterproof Shell

Vedenpitävät ja hengittävät laminaattikankaat suojaavat hyvin sateelta, tuuletusvetoketjut takaavat helpon tuuletettavuuden täten vähentäen lämpökuormaa. Nopea kerrostaminen päälle ja pois ovat tärkeä ominaisuus, tämä säästää arvokasta aikaa sääolosuhteiden vaihtuessa. Puetaan kenttävaatetuksen ylle tai sen tilalle.

Näytä kaikki L6-tuotteet

Level 7
Camouflage

Naamiovaatteet ja -asusteet vaihteleviin olosuhteisiin ja ympäristöihin. Nämä vaatteet ja asusteet ovat suunniteltu puettavaksi muiden vaatteiden ja taisteluvarusteiden päälle, näin saavutetaan paras mahdollinen VIS/NIR naamioarvo ja tiettyä suojaa jopa lämpötähystystä vastaan.

Näytä kaikki L7-tuotteet

Loading...