Kierto logo

Kiertotalous­järjestelmä Kierto

Kierto on meidän keino antaa tarpeettomiksi jääneille käyttökelpoisille kamppeille uusi elämä uudella käyttäjällä. Me ostetaan Kierto-järjestelmään kuuluvat ehjät tuotteet takaisin ja myydään ne uudelleen.

Saatavilla olevat Kiertotuotteet Ohjeet kiertopalauttamiseen
Kiertotakuu-leima

Kiertotakuu takaa kestävyyden

Tuotteille, joiden me uskotaan kestävän käyttäjältä käyttäjälle, myönnetään ikuisesti voimassa oleva kiertotakuu - tai niin kauan kuin tämä meidän pulju pystyssä pysyy.

Kierto-järjestelmään kuuluu kaikki meidän omien Särmä, Särmä TST, Jämä ja Terävä -brändien tuotteet lukuun ottamatta joitain villavaatteita ja alusvaatteita. Näiden lisäksi ollaan myönnetty Kiertotakuu myös joillekin muiden brändien, esimerkiksi Savotan, tuotteille ja valikoiduille ylijäämätuotteille. Tunnistat kiertotakuulliset tuotteet Kiertotakuu-leimasta.

Vähemmän roskaa

Kierto on ennen kaikkea meidän tapa taistella ilmastotuhoa ja ylikulutusta vastaan. Kierron avulla me pidetään huoli, ettei meidän tavarat mene vielä käyttökelpoisina kaatopaikalle. Näin ei tarvitse tarpeettomasti lisätä roskan sekä korvaavan uuden tavaran määrää maailmassa.

Piirros Kantasiasta

Kiertotakuulliset tuotteet on tehty kestämään. Voit olla varma, että tuote on suunniteltu kestämään aikaa ja elämänmenoa.

Jos tarve tuotteelle häipyy, et menetä kaikkia rahojasi. Voit käyttää saamasi krediitit uusiin varusteisiin tai vaikka kaljaan.

alt=
alt=

Voit hankkia laadukkaita, käytettyjä tuotteita pienemmällä sijoituksella.

Kiertotalous vähentää syntyvää roskan määrää ja säästää maapallon resursseja. Muutut kuluttajasta käyttäjäksi.

alt=
Piirros Kantasiasta

Kiertotakuu kannustaa pitämään vaatteista ja varusteista hyvää huolta.

Hyvityksenä krediitit

Kierto-palautuksista saa tuotteen alkuperäisestä hinnasta joko 50 % tai 20 % takaisin Varustelekan krediitteinä. Krediitit ovat käypää valuuttaa Varustelekan verkkokaupassa, myymälässä, konttimyymälässä ja Bar Sotimassa.

Miten palauttaa?

Kierto-tuotteita voi palauttaa Varustelekan Kantasika. Palauttaminen on helppoa, ja sen voi tehdä verkkokaupassa Kantasikatililtä, tai kiikuttamalla tuotteet myymälään. Krediitit hyvitetään Kantasikatilillesi.

Ohjeet kiertopalauttamiseen Rekisteröidy Kantasiaksi

Hanki kiertopalautettua

Kiertopalautettuja tuotteita voi ostaa normaaliin tapaan meidän verkkokaupasta. Ja kuten kaikki muutkin varastossamme olevat tuotteet, ne ovat myös saatavilla myymälästämme.

Saatavilla olevat Kiertotuotteet
Loading...