Satunnaisia tuotteita

Lataa uudet satunnaistuotteet

Continental vaimonhakkaajapaita, valkoinen

9.99 EUR
Vaimonhakkaajapaita klassisimmillaan, eli valkoisena ja puuvillaisena. Continentalin hyvin tehdystä uudesta paidasta riittää kokoja ylijäämää paremmin.

CCCP haavoittuneen kantovyö, puuvillaa, ylijäämä

3.99 EUR
Tosi vanha kikka haavoittuneen tai sammuneen kuljettamiseen yhden tai kahden miehen voimin. Nämä remmit ovat Neuvostoliiton uljaiden asevoimien vanhaa tavaraa, ja valmistettu vahvasta puuvillahihnasta. Meinaa sitä, että nikkareille tässä on oikein hyvää remmiä ja metallisolkikin on mukana!

Gerber Paraframe Mini Tanto

14.99 EUR
Näpsäkkä pieni taittoveitsi päivittäiskäyttöön. Aina joskus kaipaa vain Jotain Veistä - tämä on juuri se, ja ihan käypä peli vielä. Tehty tosi kevyeksi ja matalaprofiiliseksi, sen mukanaoloa ei edes huomaa.

Särmä lasten merinohaalari, maastokuvioitu

69.99 EUR
Lastenvaatteet on yleensä vähän noloja. Vihdoinkin on saatavilla jotain käytännöllistä, päheen näköistä ja vielä päälle laadukasta! Nämä haalarit ovat valmistettu merinovillasta, ja niissä on intin M05-henkinen maastokuvio. Ja sit myös: valmistettu ihan alusta loppuun Suomessa!

Särmä TST M05 joukko-osastotunnus, kenttävärit

3.99 EUR
Puolustusvoimain (mukana myös Rajavartiolaitos) joukko-osastojen tunnukset kenttäväreissä brodeerattuina, näillä kelpaa metsässäkin sotia ilman pelkoa rautojen irtoilusta. Käy tietenkin hyvin myös inttihonorin esittelyyn - lätkäise oma, tunteita huokuva merkkisi hihaan ja näytä kaikille mistä kana pissii!

Magic-sormikkaat

6.99 EUR
Tosi venyvät neulesormikkaat. 10% villaa, 10% elastaania, 80% polyamidia. Taatusti joka käteen istuvat, taatusti kertaerä Inttistoren kuolinpesän syövereistä.

Mil-Tec särmärinauhat, kaksi paria

1.99 EUR
Uudet särmärinauhat, eli nauhat, joilla lahkeet sidotaan särmiin kenkien ylle. Lahkeiden tunkeminen kengän sisään ei nimittäin pitkään pidä!

BW taisteluvyö, ylijäämä

5.99 EUR
Sakemannien tetsarivyö on hyvin leveä - paitsi, että tästä rakentaa kevyen tetsarin, saa tästä vaikka mitä kivaa, erityisesti vetovöitä.

Särmä TST M05 lumipuvun housut

69.99 EUR
Miksi tyytyä jakotavaraan, kun on parempaakin tarjolla? Meidän oma M05 lumipukumme perustuu armeijan malliin, mutta monen monet yksityiskohdat ovat vedetty uusiksi jotta kokonaisuudesta saataisiin toimivampi. Alunperin hyvästä lumipuvusta saatiin näin tosi hyvä lumipuku! Suomalaista MILSPEC-laatua!

Teesar BDU-reisitaskuhousut, ripstop, oliivinvihreät

39.95 EUR
BDU-housut ovat ykköshousut. Oliivinvihreä on värinä helppo, se käy niin metsälle, kuin kaupunkiinkin, ja sopii neutraalina kaiken kanssa.

Särmä premium merinosukat, kevyt malli

19.99 EUR
Kesäisen ohuet ja tosi hyvin istuvat sukat - meidän näkemyksemme hifistelysukista vaativaan menoon. Näissä strategisesti sekaisin keinokuituja ja merinovillaa, eli ne siirtävät kosteuden pois iholta, mikä on aivan helvetin tärkeä juttu etenkin oltaessa luonnon armoilla. Pitkälle mietityn muotoilun ansiosta näitä on hyvin vaikea saada valumaan ja huonoutumaan, toisin kuin puuvillasukkia!

Lataa uudet satunnaistuotteet

Loading...