Satunnaisia tuotteita

Lataa uudet satunnaistuotteet

Pentagon Elgon Heavy Duty Pants, mustat

69.99 EUR
Nykyihmiselle suunnitellut puuvillahousut, eli vähän kuin ne reisarit joita kaupoissa myydään, paitsi tosi kestävinä, hyvän näköisinä ja - kuunnelkaahan tätä - oikeasti hyvillä käytännön ominaisuuksilla! Nämä menevät ihan heittämällä vaikka työhousuista, eivätkä ne ole yhtään hullumman näköiset muuallakaan.

Mil-Tec pehmytpolvisuojat

9.99 EUR
Mil-Tecin kopio brittiarmeijan nykyaikaisista polvisuojista. Kevyt, halpa ja tarvittaessa helppo korjata.

Särmä TST M05 maakuntajoukkojen tunnus, kenttävärit

0.95 EUR 1.99 EUR
Kenttäväristen joukko-osastotunnusten myötä saatiin senverta paljon kyselyitä "josko sais maakuntajoukkojenkin merkkejä", että ei sitä materiaalivastuullinen mies voinut enää kieltäytyä! Tässä ois kaikille maakuntajoukkoihin kuuluville oman sotilaslääninsä tunnus kenttäväreissä brodeerattuna.

Spyderco Ladybug ZDP189 taittoveitsi

73.95 EUR 89.99 EUR
Ladybugs have been on Spyderco's best-selling list for years. They are clip-less, designed for carrying on a keychain or with a thong or lanyard threaded through a hole at the handle's end.

Ruosniemen Turisti Global Pale Ale

3.50 EUR
Turisti Global Pale Ale 0,33 l Turisti on kolmen mantereen humalilla ryyditetty, yrttinen ja hedelmäinen global pale ale. Ruosniemeläinen Turisti – Humulus Turisticus. Tuntomerkit: talvella lumivalkoinen väritys, keskikesällä punertava. Paksuhko keskivartalo. Ominaistuoksu eksoottinen. Lajityypillinen käytös: liikkuu ryhmissä, reagoi rantakauppiaan kutsuhuutoihin innokkaasti, ääntelee murahdellen ja säästeliäästi. Tavataan etsimästä humalaa pitkänkin matkan päästä kotipesästään. Saatavilla vain myymälästämme, koska sääntö-Suomi. K-18.

SWAT Classic EN

89.99 EUR
Tosi tosi perinteiset modernit kalvottomat "SWAT" maiharit. Nämä peruskivat monot ovat oikein käyttökelpoista laatua, ja kuopatun firman varastosta meille tulleena tavarana yli 30% halvemmat kuin muissa kotimaisissa kaupoissa. Yksittäiserä, osta heti!

Tru-Spec M65-takki, vuorilla, musta

89.99 - 92.99 EUR
Aitoja M65-takkeja ei enää valmisteta, mutta Tru-Specin laatu on täysin vastaavaa, vettä hylkivää pinnoitetta myöten. Näitä löytyy myös pitkille ihmisille!

Brandit toppahousut henkseleillä, oliivinvihreä

34.95 EUR 45.99 EUR
Jos nämä eivät olisi valmistettu vettähylkivästä polyesterista, sanottaisiin että tässä olis kunnon perinteiset toppahousut pakkaskeleille, mutta vähän parempana, koska BDU-leikkaus.

SWAT HAWK Waterproof Side Zip

109.99 EUR
Tosi tosi perinteiset modernit "SWAT" maiharit kalvolla, eli eräänlainen varsikengän ja lenkkarin välimuoto. Nämä sivuvetskarilla varustetut monot ovat oikein käyttökelpoista laatua, ja kuopatun firman varastosta meille tulleena tavarana melkein puolet halvemmat kuin muissa kotimaisissa kaupoissa. Yksittäiserä, osta heti!

Venäläiset "Digiflora" pakkashousut, ylijäämä

59.99 EUR
Venäjän armeijan uusimman tappeluvaatejärjestelmän pakkashousut. Koska Venäjälläkin tiedetään asia jos toinenkin kylmyydestä ei tämä ole mikään länsimaalaistettu välivuodenaikojen hassutus, vaan aivan pirun koville pakkasille tehty täysverinen talvivaate!

Särmä nahkavyön varustelenkki

9.99 - 11.99 EUR
Vyölenkkejä erinäisten varusteiden roikottamiseen, ääriromanttisen perinteistä näköä ja tekoa, kotimaista laatutyötä laadukkaasta kasviparkitusta nahasta! Herrasmiesseikkailijan valinta vyövarustuksen kantoon, sopii myös 1800-luvulle jämähtäneille perinne-eräjormille.

Tsekkiläinen housuvyö, nahkaa, ruskea, ylijäämä

9.99 EUR
Rehellinen, vanhan ajan housujen nahkavyö. Kestää noinniinkuin ikuisesti, ja mahtuu kaposemmistakin vyölenkeistä.

MP-Talvitakki

89.99 EUR
No ei kyllä heti arvattu että jonain kauniina alkukeväisenä päivänä Varustelekassa tuotteistettaisiin Inttistoren omat maanpuolustajan maastopuvut ajalta kun sai tehdä vain vähän M05-kuvioita muistuttavia paletteja. Pakkastakki on käytännössä intin malli, ja tosi halpakin verrattuna laatuunsa, Inttistoren kuolinpesästä kun on.

Lataa uudet satunnaistuotteet

Loading...