Särmä logo

Varustelekan Särmä

Kun ostat meiltä Särmää, saat hyvää peruskampetta kaikenmoiseen tarpeeseen taatusti mietityillä yksityiskohdilla! Löytyy tavaraa niin arkiseen kaupunkikäyttöön kuin metsässä samoiluunkin, toteutettuna hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Tutustu brändiin Näytä Särmä tuotteet

Särmän materiaalit

Parhaatkin disainit saa pilattua huonolaatuisella materiaalilla tai käyttämällä hyvääkin kangasta tavalla, joka ei sovi sen ominaisuuksille. Särmä-vaatteiden suunnittelun yksi kulmakivistä on syvällinen ymmärrys siitä, miten materiaalit valitaan ja kuinka niitä käytetään.

Merinovilla
Lyocell
Kierrätys­kuidut
Bionic-Finish Eco

Merinovilla

Villa on älyttömän siisti materiaali ja merinovilla vielä siistimpi. Se siirtää kosteutta, eristää hyvin ja tuntuu mukavalta päällä. Hienompien kuitujensa ansiosta merinovilla on ihollakin mukavaa kuin puuvillapumpuli.

Villa on luonnostaan antibakteerista ja vähäisistä hajuista selviää yleensä ihan vaan tuulettamalla vaatteen. Merinovilla kestää pesua tavallista paremmin. Se ei juuri kutistu, nukkaannu tai huovutu normaalin villan tavoin.

Särmä-tuotteissa käytetään ainoastaan mulesointivapaata merinovillaa.

Lyocell

Lyocell on pehmeää kuin puuvilla, ei rypisty herkästi ja on kaksi kertaa muutoin vastaavaa viskoosikuitua vahvempaa. Kaiken päälle valmistusprosessi on ympäristölle vähemmän haitallinen. Kaikkihan tässä voittaa!

Kierrätyskuidut

Kierto-järjestelmän ansiosta Särmän tuotesuunnittelussa kiertotalous on vahvasti mukana; suunnittelun tavoitteena on tuote, joka voi kiertää käyttäjältä toiselle. Kiertotalous ei kuitenkaan rajoitu vain tuotteiden tulevaisuuteen vaan koskettaa myös materiaalien alkuperää. Siksi voitkin löytää Särmän materiaalilistauksista laadukkaita kierrätyskuituja ja -tekstiileitä kuten kierrätysvillaa.

Bionic-Finish Eco

PFC-vapaa Bionic-Finish Eco -viimeistely tekee kankaasta vettä ja likaa hylkivän. Toiminta perustuu vettähylkiviin, rakenteeltaan puiden latvoja muistuttaviin hyperhaarautuneisiin kuituihin, jotka kiinnittyvät kankaaseen erityisiä kampakuituja hyödyntäen. Käsittely kestää kulutusta hyvin ja säilyy jopa 20 pesukertaa, pesun jälkeen silittäminen tai mieto rumpukuivaus aktivoi kuidut uudelleen.

Loading...