Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja.

Pääseekö Varustelekaan töihin? Aina välillä. Varusteleka on toistaiseksi kasvanut kokoajan, ja koska porukka täällä on aika nuorta, vaihtuvuuttakin on jonkun verran.

Jos haluat meille töihin, lähetä meille työhakemus sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Meille tulee paljon työhakemuksia ja suuri osa niistä on aika huonoja. Jos haluat päästä meille töihin, panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen, laita joku kaveri oikolukemaan hakemuksesi virheiden varalta ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on tosi hyvä.

Työharjoittelu

Meillä käy vuosittain useita eri alojen harjoittelijoita, joten panosta hakemukseesi, niin kuin se olisi oikea työhakemus. Erotu joukosta ja perehdy oikeaoppiseen tapaan hakea harjoittelupaikkaa. Muistutamme, ettei aikaisempi työkokemus ole välttämättä pakollista, sillä me koulutamme SINUSTA ammattilaisen, mikäli niin asennoidut.

Olemme ylpeitä työstämme ja otamme työntekomme tosissaan ja vastineeksi ammattitaidon jakamisesta, vaadimme harjoittelijalta vastineeksi omistautuneisuutta sekä työmotivaatiota. Vaadimme myös, että omaat hyvät suomenkielen suulliset- ja kirjalliset taidot (työssäoppiminen pitää sisällään paljon käytännön opettelua sekä kaupanalan ja logistiikan ammattisanastoa).

Takeita työllistymisestä emme voi luvata, muuttuvan maailman tilanteen takia, mutta vuonna 2016 esimerkiksi logistiikan puolella 14:sta vakituisesta työntekijästä 10 on entisiä harjoittelijoita, jotka olemme palkanneet riveihimme. Tämän lisäksi harjoittelijoita löytyy myös muualta Varustelekasta. Eli mikäli olet joukkoomme sopiva ja motivoitunut henkilö, emme välttämättä päästä sinua pois, vaikka harjoittelusi loppuisi.

Työharjoitteluhakemus

Ilmoita seuraavat asiat hakemuksessasi:

  • Nimi
  • Ikä
  • Mistä koulusta tulet
  • Milloin työharjoittelu on
  • Aikaisempi työkokemus

Hyvältä ei näytä se, että työharjoittelupaikkaa hakee äitisi/opinto-ohjaajasi/naapurisi. Jos nuorukainen ei pysty itse hoitamaan omia asioitaan, emme katso hänen olevan valmis harjoittelemaan aikuisten elämää työnteon muodossa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] Vastaamme hakemukseesi mahdollisimman pian ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun, mikäli koemme, että sinussa on Varusteleka-ainesta.

Työharjoittelu-haastattelu

Mikäli olet ammattiin opiskeleva ja saat kutsun haastatteluun tuo mukanasi seuraavaa:

  • TARKKA KUVAUS PAPERILLA siitä, mitä harjoittelusi tulisi pitää sisällään
  • Mitä aihealueita sinun pitää käydä läpi harjoittelun aikana
  • Loppuuko harjoittelusi tutkintoon

Näin pystymme varmistumaan, että voimme antaa parhaan mahdollisen opetuksen harjoitteluusi liittyen.

Loading...