Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja.

Työharjoittelu

Meillä käy vuosittain useita eri alojen harjoittelijoita, joten panosta hakemukseesi, niin kuin se olisi oikea työhakemus. Erotu joukosta ja perehdy oikeaoppiseen tapaan hakea harjoittelupaikkaa. Muistutamme, ettei aikaisempi työkokemus ole välttämättä pakollista, sillä me koulutamme SINUSTA ammattilaisen, mikäli niin asennoidut.

Olemme ylpeitä työstämme ja otamme työntekomme tosissaan ja vastineeksi ammattitaidon jakamisesta, vaadimme harjoittelijalta vastineeksi omistautuneisuutta sekä työmotivaatiota. Vaadimme myös, että omaat hyvät suomen kielen suulliset ja kirjalliset taidot (työssäoppiminen pitää sisällään paljon käytännön opettelua sekä kaupanalan ja logistiikan ammattisanastoa).

Takeita työllistymisestä emme voi luvata, muuttuvan maailman tilanteen takia, mutta vuonna 2016 esimerkiksi logistiikan puolella 14:sta vakituisesta työntekijästä 10 on entisiä harjoittelijoita, jotka olemme palkanneet riveihimme. Tämän lisäksi harjoittelijoita löytyy myös muualta Varustelekasta. Eli mikäli olet joukkoomme sopiva ja motivoitunut henkilö, emme välttämättä päästä sinua pois, vaikka harjoittelusi loppuisi.

Työharjoitteluhakemus

Ilmoita seuraavat asiat hakemuksessasi:

  • Nimi
  • Ikä
  • Mistä koulusta tulet
  • Milloin työharjoittelu on
  • Aikaisempi työkokemus

Hyvältä ei näytä se, että työharjoittelupaikkaa hakee äitisi/opinto-ohjaajasi/naapurisi. Jos nuorukainen ei pysty itse hoitamaan omia asioitaan, emme katso hänen olevan valmis harjoittelemaan aikuisten elämää työnteon muodossa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Vastaamme hakemukseesi mahdollisimman pian ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun, mikäli koemme, että sinussa on Varusteleka-ainesta.

Työharjoitteluhaastattelu

Mikäli olet ammattiin opiskeleva ja saat kutsun haastatteluun tuo mukanasi seuraavaa:

  • TARKKA KUVAUS PAPERILLA siitä, mitä harjoittelusi tulisi pitää sisällään
  • Mitä aihealueita sinun pitää käydä läpi harjoittelun aikana
  • Loppuuko harjoittelusi tutkintoon

Näin pystymme varmistumaan, että voimme antaa parhaan mahdollisen opetuksen harjoitteluusi liittyen.

Loading...