Tiedotteet

Avoin kesätyöpaikka: varastotyöntekijä

Julkaistu 25.03.2024
Varusteleka etsii nohevaa varastotyöntekijää kesäkaudelle. Sulla ei tarvii olla monen vuoden työkokemusta tästä hommasta, eikä varastojermun leimaa otsassa, vaan me etsitään ensisijaisesti hyvää tyyppiä. Sellaista, joka oppii nopeasti, jaksaa tehdä rutiinihommia hyvällä pössiksellä, on kiva (työ)kaveri ja tekee kaiken, minkä tekee, reippaalla meiningillä. Jos sulla kuitenkin nyt sattuu olemaan kokemusta varasto- tai vaikkapa trukkihommista, niin älä jätä sitä vahingossa kertomatta.

Tää duuni on ihan perus varastohommaa, mutta tavallista kivemmassa jengissä. Me kerätään ja pakataan verkkokaupan toimituksia, otetaan kamaa vastaan ja hyllytetään sitä. Työ ei ole fyysisesti mitään kovinkaan raskasta, mutta peruskunto täytyy olla kunnossa, jotta jaksaa koko päivän olla jalkeilla ja tassutella ympäri varastoa. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen kuukausipalkka, ja työtä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa. Satunnaisia lauantaivuorojakin on.

Tätä pestiä varten ei tarvitse sitoutua kahden kuukauden hakemusrumbaan ryhmähaastatteluineen ja palikkatesteineen, vaan haastattelemme potentiaaliset hakijat sitä mukaan kun hyviä hakemuksia tippuu sisään ja paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä.

Tarjoamme sinulle:
  • Töitä keskimäärin 37,5 h viikossa kesäkaudella 3.6.-4.8.2024
  • Palkkaus kaupan alan TES:n palkkataulukon B mukaan (alkaen 2072 €/kk)
  • Persoonallisen ja tosi kivan työyhteisön
  • Hyvät työsuhde-edut
Edellytämme sinulta:
  • Hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • Toimeentarttuvaa, reipasta ja positiivista asennetta
  • Avointa mieltä ja halua kehittyä jatkuvasti
  • Halua auttaa asiakkaita, työkavereita ja yhteistyökumppaneita onnistumaan
  • Aiempi kokemus varastotyöstä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi
Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä. Kaikki toimintomme ovat samassa osoitteessa, Helsingin Konalassa, jossa sijaitsee myös anniskeluravintolamme Sotima.

Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm. hyvissä työsuhde-eduissa, joihin kuuluu eeppiset henkilökuntahinnat sekä tavallista kattavammat vakuutukset ja työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössään Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali.

Lisätietoa ja hakemuksen lähettäminen


Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected]

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki (esim. PDF on kunnon hyvä).

Hakuaika päättyy 5.4.2024. Työsuhde on määräaikainen ajalle 3.6.-4.8.2024.

Loading...