Lämminhenkinen anniskelu-ravintola Bar Sotima

Armeijahengellä tyylikkääksi sisustettu baari Sotima on kodikas piilopirtti suomalaisten pienpanimotuotteiden ystäville. Sotimasta löytyy pahuksen mukavaa henkilökuntaa avuksenne, mutta lempijuomansa saa nauttia ihan itsekseenkin rauhassa. Katso Sotiman Facebook-sivu.

Laaja valikoima, kohtuullinen hintataso

Valikoimamme on laaja ja alati vaihtuva, mutta aina kotimainen. Esittelemme vähittäismyynnin sekä baarimme valikoimaa erillisellä sivullaan.

Näytä valikoima

Varaa tila omalle porukalle

Haluatko varata Sotiman yksityistilaisuuteen? Se onnistuu varauslomakkeen kautta.

Varaa Bar Sotima

Happy Hour joka perjantai

Sotimassa juhlitaan viikon päättymistä joka perjantai kello 15-18 Häppäreiden merkeissä. Tarjolla olutta ja lonkeroa alennettuun hintaan. Tule käymään ja ota kaverisikin mukaan!

Pubivisat kerran kuussa

Sotiman Pubivisassa kysytään kiperiä kysymyksiä vaihtuvista aiheista. Voittajille luvassa mainetta, kunniaa ja lahjakortti. Seuraavat pubivisat ovat:

  • pe 14.6.
  • pe 19.7.
  • pe 16.8.

Tapahtumat

Järjestämme aika ajoin tapahtumia ja juhlia. Katso täältä Myymälän ja Sotiman tulevat tapahtumat.

Palaute

Haluatko antaa palautetta? Ota yhteys ravintolapäällikkö Annaan.

Sotiman äänentoisto Genelec logo

Kuulostaako Sotiman musiikit erityisen hyvältä? No Genelecin kaiuttimissa syy!

Kun muutto vanhoista tiloista konkretisoitui, ruvettiin miettimään, että olispa kiva kun myymälässä olisi kunnon hyvä äänentoisto, eikä jotkut jogurttipurkit parissa kulmassa. Noh, tuumasta toimeen!

Meidän arvoihin istuva, kotimainen ja hyvällä meiningillä toimiva löytyi kun löytyikin, tai itse asiassa oli aika luonnollinen vaihtoehto jo heti kättelyssä - Genelec. Ei olla uskallettu volumenappia kauheesti kääntää, jälki saattaa olla samaa luokkaa kun Paluu Tulevaisuuteen elokuvan avauskohtauksessa. Ai että, kyllä korva lepää!

Loading...