Posti logo Matkahuolto logo Aktia logo Ålandsbanken logo Danske Bank logo Handelsbanken logo Nordea logo Oma säästöpankki logo Osuuspankki logo Pop-pankki logo S-pankki logo Säästöpankki logo Mastercard logo Visa logo Mobilepay logo Pivo logo Siirto logo

Toimitus- ja maksutavat

Lähetämme 90 % tilauksista seuraavana arkipäivänä varastostamme Helsingin Konalasta. Toimitusajat Suomen sisällä ovat noin 1-3 arkipäivää. Kiireisinä aikoina sekä arkipyhinä, kuten jouluna, tilausten käsittely- ja toimitusaika saattavat pitkittyä. Toimitamme lähes kaikkialle maailmaan, joihinkin maihin toimitus on estetty poliittisen tilanteen tai muiden rajoitusten vuoksi.

Toimitusajat ja -hinnat

Toimitustapa Toimitusaika-arvio Toimituskulu Toimituskulu yli 150 € tilaus
Myymälänouto 1-2 pv 0 € 0 €
Matkahuolto 2-3 pv 3,99 € 0 €
PostNord 2-3 pv 3,99 € 0 €
Postipaketti 2-3 pv 4,99 € 0 €
Postin Kotipaketti 2-3 pv 9,99 € 5,99 €
Kirje 4-6 pv 2,99 € 0 €

Jos tilauksen paino ylittää 25 kiloa tai se on tilavuudeltaan yli 100 x 60 x 60 cm, se siirtyy asiakaspalvelun käsittelyyn ja siihen saattaa kohdistua sekä lisämaksuja että toimitusehtojen muutoksia.

Saat sähköpostiviestin, kun tilaus on valmis lähetettäväksi tai noudettavissa myymälästä. Viesti sisältää linkin toimituksen seurantaan. Tämän jälkeen seurantaviestejä toimituksesta tulee myös valitsemaltasi kuljetusyhtiöltä.

Toimitustavat

Myymälänouto

Lähetämme ilmoituksen sähköpostitse kun tilaus on noudettavissa. Tilaus ei ole noudettavissa ennen noutoilmoitusta. Noutotilaukset ovat yleensä valmiina noudettavaksi seuraavana arkipäivänä. Noutovalmista tilausta säilytetään yksi viikko.

PostNord

Toimitus valitsemaasi PostNordin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. 100 % ilmastokompensoitu.

Matkahuolto

Matkahuollon Lähellä Paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. 100 % hiilineutraali.

Posti

Postipaketti omaan Postiin: toimitus ma-la klo 19 mennessä lähimpään Postin toimipisteeseen (tai OmaPostissa valittuun) omaan noutopisteeseen. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Posti Green -lähetys.

Postipaketti valitsemaasi postiin: toimitus ma-la klo 19 mennessä valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Posti Green -lähetys.

Postipaketti automaattiin: toimitus ma-la klo 19 mennessä valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Posti Green -lähetys. Pakettiautomaattiin ei voida lähettää ulottuvuuksiltaan yli 60cm x 36cm x 60cm suurempia ja/tai yli 25 kg painavia paketteja.

Posti Kotipaketti: Posti toimittaa tilauksen vastaanottajan osoitteeseen. Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Kirje

Kirjeet lähtevät Postin Economy-kirjeinä. Kirjeistä ei saa lähetystunnusta vaan ne toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Kirje saattaa olla matkalla useita päiviä, älä hätäänny.

Maksutavat

Verkkopankit, Mobilepay ja korttimaksut

Verkkokaupassamme voit maksaa helposti tilauksesi ennakkoon verkkopankissasi tilauksen tekemisen yhteydessä. Hyväksymme myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä mobiilimaksut MobilePayn, Pivon ja Siirron kautta.

Svea Lasku

Svea laskulla sinulle lähetetään erikseen sähköpostitse lasku, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Laskutus maksaa 3,50 € per tilaus. Kantasioillemme Svea lasku on ilmainen ja maksuaikaa on 30 päivää.

Maksaessasi laskulla Svea tarkistaa luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on aina vähintään 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta Svea veloittaa 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 21 vuotta. Katso Svean sopimusehdot.

Svea-tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tuotteita tilauksen vahvistuksen jälkeen. Svea lasku ei ole käytettävissä myymälänoudoille.

Tilaukset ulkomaille

Toimitamme tilaukset kaikkialle maailmaan. Toimituskulut ovat maakohtaiset. Eri maiden toimituskulut voit selvittää laittamalla tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle ja valitsemalla oikean toimitusmaan.

Loading...