Tiedotteet

M05RES -hyväksyntä & Operaatio Pukujen Merkkaus


13.06.2017 Kuten aiemmin mainittiin Varustelekan intin mallin mukaisesti tehdyt M05-vaatteet, Särmä TST M05 maastohousut ja -takki, ovat saaneet M05RES-hyväksynnän. Tämä kuitenkin vaatii sen, että vaatteessa tulee olla erikseen M05RES-hyväksynnän näyttävä lappu kiinni. Kaikki varastossamme nyt olevat kappaleet ovat merkitty ja käytettävissä reserviläistoiminnassa valtion jakamien varusteiden rinnalla. Jos et tule kyseisiä vaatteita käyttämään Valtion harjoituksissa, ei merkintä ole missään määrin pakollinen.

Huom! Tämä koskee ainoastaa seuraavia kahta vaatekappaletta:

Särmä TST M05 Maastotakki

Särmä TST M05 Maastohousut

Jos kuitenkin olet aiemmin tilannut nämä vaatekappaleet ja kaipaat niihin M05RES-lapun, hoidamme tämän puolestasi veloituksetta. Homma menee näin:

Palautus postitse:
1. Pakkaa Särmä TST M05 maastohousut ja/tai -takki postinkestävään pakettiin.
2. Kirjoita paperille selkeästi ja isoin kirjaimin teksti “M05RES” sekä yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti (tietoja käytetään vain M05RES-operaation onnistumiseen)
3. Laita paperi samaan pakettiin maastohousujen- ja/tai takin kanssa.
4. Vie paketti Postin tai Matkahuollon pisteeseen ja kerro, että tässä olis Varustelekalle palautus. Palautus on ilmaista.

Palautus myymälään:
1. Viikkaa Särmä TST M05 maastohousut ja/tai -takki kasaan.
2. Kirjoita paperille selkeästi ja isoin kirjaimin teksti “M05RES” sekä yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti (tietoja käytetään vain M05RES-operaation onnistumiseen)
3. Laita paperi samaan pinkkaan maastohousujen- ja/tai takin kanssa.
4. Tuo vaatepinkka Varustelekan myymälään, ojenna pinkka myyjällemme ja kerro, että kyseessä on M05RES-merkin ompelupalautus. RES-merkityt tuotteet palautuvat sinulle postitse.

Teethän palautuksen viimeistään 12.7.2017 mennessä!

Meidän päässä operaatio etenee näin:

Heinäkuun alussa aloitamme lappujen ompelun saapuneisiin pukuihin saapumisjärjestyksessä. Kerran viikossa lähetämme postitse tulleet valmiit puvut takaisin omistajilleen. Pitääksemme homman yksinkertaisena lähetämme kaikki paketit Postitse asiakasta lähimpään Postin toimipisteeseen. Näin myös myymälään tuotujen pukujen kohdalla.

Tavoitteenamme on saada kaikki puvut elokuun loppuun mennessä ommeltua ja lähetettyä takaisin omistajilleen.

Jos tulee hätä käteen tai peukalo vaeltelee suuhun, niin kysy rohkeasti apua: info@varusteleka.fi

Äitienpäivän kahvittelut lauantaina


06.05.2017 Taas olisi aika muistaa äitejä ja me päätettiin pistää pienet kahvikestit pystyyn tämän merkkipäivän kunniaksi! Kahvia ja pullavaa on tarjolla meidän myymälässä ja kahvilassa läpi koko lauantaipäivän - ilmaiseksi.

Samalla voit hommailla äidille viimehetken lahjukset. Jos mielestäsi meidän valikoima ei palvele äitiäsi, niin osta itelles jotain siistiä ja vie mutsis sunnuntaina syömään! Niin sanottu win-win.

Tapahtuma löytyy Facebookista: Äitienpäivän Kahvit & Pullavat 13.5.

Tervetuloa!

Makubrewing Varustelekan myymälässä Perjantaina 21.4. kello 14-17


16.04.2017 Makubrewingin Jasu tulee esittelemään kesän tulevia uutuuksia, sekä jo olemassa olevia tuotteita meidän myymälään huomenna perjantaina 21.4. kello 14-17. Mikään maistelutilaisuus tämä ei ole koska säännöt, mutta Sotiman puolelta näitä herkkuja voi käydä hörppimässä ja kauppavahvuset voi kilkata mukaan myymäln puolelta.

Tervetuloa ihmettelemään!

Pääsiäisen Munajahti - Löydä muna ja lunasta 10% alennuskoodi!


11.04.2017 Taas olis se aika vuodesta kun suurimmat munahaukat ovat liikenteessä. Meidänkään munarallissa ei poikkeuksia tänä vuonna ole - ollaan taas piilotettu munaa oikein huolella!

Löydä muna verkkokaupastamme - munassa 10% alennuskoodi

Ollaan survottu munaa pitkin meidän verkkokauppaa ja jos satut semmoiseen törmäämään, paina sitä!

Munassa on 10% alennuskoodi joka on voimassa 14.-17.4. välisenä aikana. Koodi toimii verkkokaupassa, sekä meidän myymälässä. Munaa voi alkaa etsimään 13.4. kello 23:59 ja etsinnän voi päättää 17.4. kello 23:59.

Myymälän munajahti 15.4. - suut makiaks!

Piilotellaan meidän myymälään lauantaina 15.4. lappuja, joita vastaan myyjältä voi käydä kinuamassa munaa. Yksi muna per asiakas. Myyjän munaan ei tule kuitenkaan tarttua, ainakaan kysymättä ensin lupaa!

Rock out with your muna out - hyvää pääsiäistä!

Avoin työpaikka: Controller


04.04.2017 Etsitkö Controllerin tehtävää kehittyvässä, alansa johtavassa yrityksessä? Jos sinulla on kauppatieteen maisterin tutkinto taskussa ja jo vuoden tai parin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä, saatat olla Varustelekan seuraava Controller. Monipuolisten rutiinitehtävien lisäksi pääset kehittämään omaa toimenkuvaasi sekä osaksi monipuolisia kehitysprojekteja. Jos taloushallinnon tehtävät ovat tuttuja ja työasenteesi on asiakaslähtöinen, hae paikkaa nopeasti!

Katso lisätiedot ja hakuohjeet: Academic work — Controller Varustelekalle.
Loading...