Tiedotteet

Avoin työpaikka: Varastotyöntekijä

Julkaistu 04.01.2023
Varusteleka etsii nohevaa varastotyöntekijää. Ja nyt on semmonen juttu, että sulla ei tarvii olla monen vuoden työkokemusta tästä hommasta, eikä varastojermun leimaa otsassa. Me etsitään ennen kaikkea hyvää tyyppiä. Semmoista joka oppii nopeasti, jaksaa tehdä rutiinihommia hyvällä pössiksellä, on kiva (työ)kaveri ja tekee kaiken minkä tekee hyvällä meiningillä.

Tää duuni on ihan perus varastohommaa, mutta tavallista kivemmassa jengissä. Me kerätään ja pakataan verkkokaupan toimituksia, otetaan kamaa vastaan ja hyllytetään sitä. Työ ei ole fyysisesti mitään kovinkaan raskasta, mutta kyllä se jonkin verran peruskuntoa vaatii, että jaksaa koko päivän olla jalkeilla ja tassutella ympäri varastoa. Palkka on ihan normaali kaupan alan TES-palkka, ja työtä tehdään pääasiassa ma-pe (satunnaisia lauantaivuoroja on) ja kahdessa vuorossa - aamuisin ja iltaisin.

Työt alkaa sitten kun hyvä tyyppi on löydetty. Ja hei, jos sulla nyt sattuu olemaan kokemusta esimerkiksi trukkihommista, niin älä jätä sitä vahingossa kertomatta.

Tarjoamme sinulle:
  • Töitä keskimäärin 37,5 h viikossa
  • Palkkaus kaupan alan TES-palkkataulukon B2 mukaan (alkaen 1953 €/ kk)
  • Persoonallisen ja tosi kivan työyhteisön
  • Hyvät työsuhde-edut
Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm. hyvissä työsuhde-eduissa, joihin kuuluu eeppiset henkilökuntahinnat sekä tavallista kattavammat vakuutukset ja työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössään Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä työsuhdepolkupyörä.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected]

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki (esim. PDF on kunnon hyvä).

Hakuaika päättyy 5.2.2023. Työpaikka täytetään heti kun sopiva hakija on löytynyt.

Loading...