Myymälän ja Sotiman tapahtumat

Eeppinen Markkinalauantai X
Varustelekan uskomaton supertapahtuma on täällä taas isompana ja mahtavampana kuin koskaan! Tällä kertaa luvassa on tapahtuman kymmenes inkarnaatio ja se tarkoittaa sitä, että luvassa on ennennäkemätöntä karnevaalihumua ja erikoistarjouksia, joita et todellakaan halua missata! Ovet avataan kello 10:00 ja hulina jatkuu aina kello 22:00. asti. Päivän aikana riittää yhtä sun toista nähtävää ja koettavaa: panssarivaunu (T-55!!), kilpailut, livemusaa, ruokaa, airsoft ampumarata, kisailua, lekalla lyöntiä ja semmosia tarjouksia, että Hullu-Mikkokin on ihmeissään! Jos et ole vielä kokenut Eeppistä, niin nyt on se oikea hetki tulla paikalle. Ilmainen bussikuljetus Helsingin keskustasta läpi tapahtuman - ja edestakaisin!
Varusteleka <3 Savotta
Uskomattomat bakkanaalit tiedossa! Lyötiin Savotan kanssa päitä yhteen ja päätettiin tehdä tämmöinen oikein kunnon hyvä tapahtumapäivä 3.6. täällä meidän Ruosilantien tiloissa ja lähimaastossa!
M05 Launch Party
Kotimaisen M05-maastokuvion mallisuoja purkautuu ja kuvio siirtyy vapaaseen kaupalliseen käyttöön 26.9.2016. Tämä on loistava uutinen, sillä tähän asti kuvio on ollut puolustusvoimien toimesta mallisuojattu ja kaupallinen käyttö on ollut ankarasti kiellettyä. Mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa tapausta kuin järkätä kunnon julkaisubileet? Mitäs tää sitten tarkottais? No sitä että asiakkaat pääsisivät ostamaan M05-kamaa! eikä mitä tahansa intin kulahtanutta jakotavaraa, vaan upouusia, tehtaan muoveihin käärittyjä pukuja pienin parannuksin! Voisko asiat tästä vielä parantua? Kyllä vain!
Eeppinen Paskabasaari ja Hullu-Mikon Megatunkio
No oh hoh mikä päivä!
Varusteleka Mega Grand Opening 2018
Hankasuontie 11 A La 11.08. 2018 Klo. 10:00-02:00 Tapahtumaan on vapaa pääsy! Tapahtuman FB Eventti - Pist kalenteriin!
Jalas Footstop Service 1.11.2018
Jalan koko on vissiin yksi mystisimpiä asioita sekä selvittää, että selittää. Jalas (Ejendals Oy) saapuu 1.11.2018 myymäläämme FootStopService -jalkaskannerin kanssa, joka analysoi jalkapohjan koon sekä muodon hetkessä, ilman että tarttee edes sukkia riisua.
Sotiman Halloween-juhla 2.11.2018
Pyhäinpäivän aaton naamiaisjuhla Sotimassa - tule illalla 18:00-24:00 mukaan juhlaan!
Jalas Footstop Service 10.11.2018
Jalan koko on vissiin yksi mystisimpiä asioita sekä selvittää, että selittää. Jalas (Ejendals Oy) saapuu 10.11.2018 myymäläämme FootStopService -jalkaskannerin kanssa, joka analysoi jalkapohjan koon sekä muodon hetkessä, ilman että tarttee edes sukkia riisua.
Ilmaiset isänpäiväkahvit lauantaina 10.11.
Isänpäivän kunniaksi tarjolla olisi ilmaiset kaffet ja pullat! Myymälästämme löytyvässä Bar Cafe Sotimassa pannut ovat kuumana kello 12:00 alkaen ja kahvia paakkelssin kera on tarjolla kello 20:00 asti.
Haix ja CPE puuhalauantai 17.11.2018
Haix ja CPE -edustajat rojahtavat törkeästi keskelle myymäläämme lauantaina 17.11.2018. Tarjolla tuotteita, ammattiapua kengän valinnassa ja sovittamisessa, vastauksia kysymyksiin CPE:n luotisuojalevyistä, olemisen tuskasta ja Haixeista.
Varustelekan ja Sotiman Pikkujoulut
No niin, hyvä juhlakansa! Sitten kun olette Itsenäisyyspäivän hulinoista selvinneet ja alkaa menojalkaa vipattamaan, niin mikäs sen parempaa kuin suunnata kohti Varustelekaa!
Varusteleka <3 Kalevala Koru
Kalevala Jewelryn pop-up-myymälä meidän myymälän sisällä 10.-23.12.2018, ooh! Lyötiin Kalevala Korun kanssa viisaat päämme yhteen ja päätettiin ottaa kokeiluun tämmöinen shop-in-shop, eli kauppa kaupassa näin suomalaisittan, ja tuoda Kalevala Korun valikoima meidän myymälään muutamaksi viikoksi.
Gambinan ja Makkaran Kultivoituneet Makustelujuhlat 2.3.2019
No nyt! Järjestämme kotimaisen perinnejuoman makustelujuhlan, jossa juoman arvolle sopivasti on tarjolla myös makkaraa.
Meet & Greet: Polenar Tactical 5.4.2019
Nyt eivät olekaan ihan mitkä tahansa slovenialaiset tulossa kylään, vaan itse Polenar Tactical! Jos olet aina halunnut tavata tehokolmikkoon kuuluvan Žigan, Samon tai Mancan, niin nyt olisi siihen mahdollisuus, nimittäin ryhmä rämä saapuu Suomeen!
Sotiman 3v synttärinaamiaiset
Sotima täyttää kolme vuotta, ja on aika nostella maljaa mittarin heilahtaessa vuodella eteenpäin!! Todettiin että nyt kevään kynnyksellä on hyvä hetki järjestää naamiaisjuhlat. Eli kaikki nallehaalarit ja nahka-asut voi kaivaa naftaliinista ja tallustaa Sotimaan!
Meet & Greet: InRange TV - Polenar Tactical - Rudy Reyes
Tulevat muutaman viikon hulinat on hyvä polkaista käyntiin meet & greetillä 7.8.2019 klo 18!
Sotiman terassikauden tökköisä päätösjuhla 04.10.2019
Pienimuotoinen illanistujainen terassikauden päättymisen kunniaksi. Pidetään baari auki kahteentoista ja törpötellään hyvän, mutta ankean musan tahtiin.
Lowa & Särmä TST kenkäesittely 18.-19.10.2019
Tule ihastelemaan uutta tulokasta sotilaallisten ja modernien varsikenkien saralla: Lowa Z-8N:n (lausutaan "Zeitan") pohjalta muunneltu Särmä TST -versio, jota voi kutsua myös M19 taistelijan jalkineeksi.
Varustelekan Halloween 01.11.2019
Ameriikkalainen kurpitsajuhla on taas kulman takana ja kyllähän naamiaiset pitää järjestää. Järkätään siis kauhistuttavan järkyttävät naamiaiset, jossa iloliemet saavat virrata ja parhaiten pukeutunut kölliäinen palkitaan kurpitsapäähineellä ja lahjakortilla!
Esi-isänpäivän pullakahvit 9.11.2019
Isänpäivän kunniaksi ilmaiset pullakahvit Sotimassa kaikille asiakkaille isänpäivää edeltävänä lauantaina 9.11.2019 kello 12-19. Muistattehan, että sunnuntaisin liike on kiinni.
Varustelekan & Sotiman Pikkujoulut 13.12.2019
Riipaiseva, etäisesti musiikkia muistuttava ääni raikaa läpi Varustelekan myymälän. Tiskin takana baarimikko naputtelee sormiaan ja tarkkailee ihmisiä kiiluvin silmin käsi hanalla, sammakot kurottuvat kostealta lattialta, ne syövät toisiaan ja yhtyvät laul-, ääh, elikkäs Varustelekan & Sotiman pikkujoulua olis tarjolla. Tule sinne tai älä tule! Suositellaan kuitenkin, että tulet.
Mosakahvit 18.1.2020
Mosakahvit on Varustelekan Oodi palvelukseen astumisen riemulle ja nyt ensilomien kunniaksi tarjotaan kaikille mosille ja niiden vanhemmille ja kavereille sumpit ja pullat, päivämäärällä 18.1.2020 kello 12-20 Sotimassa. Vapaa ja ikärajaton pääsy. MARS MARS!
Sotiman teemaviikko 20.-24.1.2020: Pimeyden viikko, Stouttia ja Metallia
Tammikuu lähestyy loppuaan ja tipattomien taputtajien selkärangat riippuvat enää välilevyjen varassa.
Ystävänpäivä 14.2.2020
Tuu ystävänpäivänä Sotimaan ja tuo kaveriskin - me tarjotaan pullakahvit ja suklaata! Sotima on poikkeuksellisesti auki puoleenyöhön saakka ja iltakuudesta eteenpäin vietetään SINKKUILTAA*! .
JatkoSotima 03.07.2020
Nyt se vihdoin tapahtuu, nimittäin Sotima avaa jälleen ovensa pandemian pikkuhiljaa hellittäessä otettaan Suomenmaasta.
Kenkäviikot - Jalas, 11.–17.10.2021
Jalas aloitti Jokipiissä nahkurinverstaana vuonna 1916 ja valmisti pian saappaita, kenkiä ja muita nahkatuotteita tilaustyönä. Ajan kuluessa asiakkaat kaipasivat talvi-, hiihto- ja urheilukenkiä, ja tarpeisiin vastattiin. Sittemmin turva- ja työkengät astuivat päärooliin ja Jalaksen varsikenkiä on moni saattanut käyttää tietämättäänkin - varusmiespalveluksessa. Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto ovat edelleen yrityksen syntysijoilla Jokipiissä.
Meet and greet: Bloke on the Range ja Polenar Tactical, 20.10.2021
Ai että, rajoituksia on purettu ja baarit ovat olleet jonkin aikaa joko normaalisti tai ainakin normaalimmin auki. Nyt olisi oluen lisäksi tarjolla hyvää seuraakin! Pikkulauantaina eli keskiviikkona 20.10. on Sotimassa myrkyttymässä brittiläinen herrasmies Sveitsistä eli Bloke on The Range sekä Polenar Tacticalin kaverit Sloveniasta. Viideltä aloitellaan ja jatketaan sulkemiseen asti eli kahdeksaan.
Kenkäviikot - Salomon, 18.–24.10.2021
Salomon on vanha tuttu urheilujalkineiden valmistaja, mutta firma ajautui myös valmistamaan sotilaskäyttöön soveltuvia kenkiä - tämä onnistuikin käytännössä valkkaamalla pari offroad-mallia ja muuttamalla niiden värimaailma vastaamaan sotilastarpeita.
Meet and greet: Forgotten Weapons ja InRange TV, 25.10.2021
Ai että, rajoituksia on purettu ja baarit ovat olleet jonkin aikaa joko normaalisti tai ainakin normaalimmin auki. Nyt olisi oluen lisäksi tarjolla hyvää seuraakin: Tule maanantaina 25.10. tapaamaan ja tervehtimään Forgotten Weaponsin Iania ja InRange TV:n Karlia Sotimassa! Viideltä aloitellaan ja jatketaan sulkemiseen asti eli kahdeksaan.
Kenkäviikot - Alpina, 25.–31.10.2021
Alpina on slovenialainen kenkämerkki, jonka laajasta valikoimasta meitä kiinnostaa erityisesti vaellukseen, metsästykseen ja taktisiin hommiin sopivat jalkineet. Alpinalla on tehdas Sloveniassa ja he tarjoavat hyvät materiaalit ja työnjäljen yhdistettynä houkuttelevaan hintaan. Varustelekan ja Alpinan yhteistyönä on syntynyt myös Särmä TST Alpina erikoismalleja, joita tietysti saa vain meiltä.
Sotiman Halloween, 5.11.2021
Syksy tuo mukanaan sadonkorjuun juhlan ja ison rapakon toisella puolella on hauska perinne naamiaista samoihin aikoihin. Tässä kun meidän omankin jengin menojalka vipattaa, niin kyllähän silloin täytyy juhlat polkaista pystyyn ja tästä sitä tulee!
Kenkäviikot - Haix, 1.–7.11.2021
"Heroes wear Haix!" eli suomeksi suunnilleen "hän soutaa missä patikoi". Haix on vähän niinkuin Saksan Jalas, eli erilaisiin työ-, turva- ja viranomaisjalkineisiin keskittynyt valmistaja. Tämmöisiä näkee monenlaisten Arjen sankarien käytössä ja vähän vähemmänkin tavanomaisissa hommissa. Hyvän laadun lisäksi Haix tuo monille mieleen tavanomaista kapeamman lestin (poislukien erikoismallit), joten näistä saattaa löytyä parempi istuvuus niille, joiden jalassa monet muut kengät lonksuvat.
Kenkäviikot - Aku ja Lowa, 8.–14.11.2021
Finaaliviikolla kampanjassa on mukana kaksi kovaa kenkämerkkiä Italiasta ja Saksasta. Viikon aikana Varustelekan myymälästä löytyy tuote-esittelijät Akulta (pe. 12.11. klo. 14-20) ja Lowalta (la. 13.11. klo. 10-16) hihasta nyittäväksi ja Sotimassa voi kyseisenä päivänä nauttia kahvia ja pullaa - talo tarjoaa. Tämäkin kenkäviikko löytyy myös Facebookista.
Sotiman 6 v. syntymäpäiväjuhlat, 16.–17.4.2022
Niinhän se on, että meidän oma viinanhuuruinen rakkauslapsi Sotima täyttää jo kuusi vuotta! Kuluneeseen vuoteen on mahtunut ruttoa, sotaa ja kurjuutta, mutta myös hyviä bileitä, koirakavereita ja helvetin hyviä oluita!
Meet & Greet: Combat Arms Channel 12.6.2022
Onko reaktiovideot tuttu juttu YouTuben maailmassa? Hyvä, sillä kyseisiä videoita tehtaileva Theo Combat Arms Channelilta on tulossa Suomeen! Eikä siinä vielä kaikki, ukko löytyy sunnuntaina 12.6.2022 meidän Bar Sotimasta kello 14:00-17:00 välisenä aikana - nähdään siellä!
Mosakahvit Sotimassa, 16.7.2022
On jälleen aika uuden erän astua palvelukseen!
Meet & Greet: The Best of The Best 6.9.2022
Kaatuuko seinät, nouseeko katto ilmaan? Mahtuuko baaritiskille vain yksi sheriffi? Tule katsomaan, mitä tapahtuu, kun Finnish Brutalityn jälkilöylyissä mahtava joukko julkimoita tulee tapaamaan fanejaan ja varmaankin kumoamaan muutaman tuopposen!
Sotiman Halloween, 29.10.2022
Spooky scary skeletons! Sano kyyppari kun kaapin avasi. Taas ollaan hyvän äärellä, Varustelekan Halloween-kinkerit starttaa ihan just! Lauantaina 29.10. vedetään painajaiset niskaan ja lähdetään koko köörillä Sotimaan.
Varustelekan pikkujoulut 2.12.2022
Aika kultainen kuluvi, ja tämäkin vuosi on lopuillaan – on aika nautiskella elonkorjuun hedelmistä ja muistella omia ja varsinkin muiden tekemisiä kuluneelta vuodelta. Tarjolla olis kanssaihmisiä, joiden kanssa kertoilla sotajuttuja ja maistella kohtuudella makoisia juomia. Vaikka onkin totta, K.A. Fagerholmia lainataksemme, että liika on liikaa, mutta kohtuus on liian vähän.
Mosakahvit Sotimassa, 13-15.1.2023
On jälleen aika uuden erän astua palvelukseen! Sen kunniaksi Varusteleka tarjoaa kaikille mosille sekä heidän vanhemmilleen ja ystävilleen ilmaiset sumpit Bar Sotimassa ensimmäisten viikonloppuvapaiden kunniaksi 13-15.1.2023. Vilauta vain varusmieskorttiasi tiskillä.
Mallaskosken Olutmaistelu, 25.1.2023
Mallaskosken Panimo, tuo synkkyydestä syntynyt, tuo Sotimaan melkoista maisteltavaa!
Pimeyden juhla Sotimassa, 27.1.2023
Se on jälleen se aika vuodesta, kun Tammikuu lähestyy loppuaan ja tipattomien taputtajien selkärangat riippuvat enää välilevyjen varassa. Siksi me järjestetään tänäkin vuonna tummien oluiden ylistämisen juhla: PIMEYDEN VIIKKO 2023 - DARK BEER & DARKEST TUNES!

Menneet tapahtumat

Loading...