Myymälän ja Sotiman tapahtumat

Eeppinen Markkinalauantai X
Varustelekan uskomaton supertapahtuma on täällä taas isompana ja mahtavampana kuin koskaan! Tällä kertaa luvassa on tapahtuman kymmenes inkarnaatio ja se tarkoittaa sitä, että luvassa on ennennäkemätöntä karnevaalihumua ja erikoistarjouksia, joita et todellakaan halua missata! Ovet avataan kello 10:00 ja hulina jatkuu aina kello 22:00. asti. Päivän aikana riittää yhtä sun toista nähtävää ja koettavaa: panssarivaunu (T-55!!), kilpailut, livemusaa, ruokaa, airsoft ampumarata, kisailua, lekalla lyöntiä ja semmosia tarjouksia, että Hullu-Mikkokin on ihmeissään! Jos et ole vielä kokenut Eeppistä, niin nyt on se oikea hetki tulla paikalle. Ilmainen bussikuljetus Helsingin keskustasta läpi tapahtuman - ja edestakaisin!
Varusteleka <3 Savotta
Uskomattomat bakkanaalit tiedossa! Lyötiin Savotan kanssa päitä yhteen ja päätettiin tehdä tämmöinen oikein kunnon hyvä tapahtumapäivä 3.6. täällä meidän Ruosilantien tiloissa ja lähimaastossa!
M05 Launch Party
Kotimaisen M05-maastokuvion mallisuoja purkautuu ja kuvio siirtyy vapaaseen kaupalliseen käyttöön 26.9.2016. Tämä on loistava uutinen, sillä tähän asti kuvio on ollut puolustusvoimien toimesta mallisuojattu ja kaupallinen käyttö on ollut ankarasti kiellettyä. Mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa tapausta kuin järkätä kunnon julkaisubileet? Mitäs tää sitten tarkottais? No sitä että asiakkaat pääsisivät ostamaan M05-kamaa! eikä mitä tahansa intin kulahtanutta jakotavaraa, vaan upouusia, tehtaan muoveihin käärittyjä pukuja pienin parannuksin! Voisko asiat tästä vielä parantua? Kyllä vain!
Eeppinen Paskabasaari ja Hullu-Mikon Megatunkio
No oh hoh mikä päivä!
Varusteleka Mega Grand Opening 2018
Hankasuontie 11 A La 11.08. 2018 Klo. 10:00-02:00 Tapahtumaan on vapaa pääsy! Tapahtuman FB Eventti - Pist kalenteriin!
Jalas Footstop Service 1.11.2018
Jalan koko on vissiin yksi mystisimpiä asioita sekä selvittää, että selittää. Jalas (Ejendals Oy) saapuu 1.11.2018 myymäläämme FootStopService -jalkaskannerin kanssa, joka analysoi jalkapohjan koon sekä muodon hetkessä, ilman että tarttee edes sukkia riisua.
Sotiman Halloween-juhla 2.11.2018
Pyhäinpäivän aaton naamiaisjuhla Sotimassa - tule illalla 18:00-24:00 mukaan juhlaan!
Jalas Footstop Service 10.11.2018
Jalan koko on vissiin yksi mystisimpiä asioita sekä selvittää, että selittää. Jalas (Ejendals Oy) saapuu 10.11.2018 myymäläämme FootStopService -jalkaskannerin kanssa, joka analysoi jalkapohjan koon sekä muodon hetkessä, ilman että tarttee edes sukkia riisua.
Ilmaiset isänpäiväkahvit lauantaina 10.11.
Isänpäivän kunniaksi tarjolla olisi ilmaiset kaffet ja pullat! Myymälästämme löytyvässä Bar Cafe Sotimassa pannut ovat kuumana kello 12:00 alkaen ja kahvia paakkelssin kera on tarjolla kello 20:00 asti.
Haix ja CPE puuhalauantai 17.11.2018
Haix ja CPE -edustajat rojahtavat törkeästi keskelle myymäläämme lauantaina 17.11.2018. Tarjolla tuotteita, ammattiapua kengän valinnassa ja sovittamisessa, vastauksia kysymyksiin CPE:n luotisuojalevyistä, olemisen tuskasta ja Haixeista.
Varustelekan ja Sotiman Pikkujoulut
No niin, hyvä juhlakansa! Sitten kun olette Itsenäisyyspäivän hulinoista selvinneet ja alkaa menojalkaa vipattamaan, niin mikäs sen parempaa kuin suunnata kohti Varustelekaa!
Varusteleka <3 Kalevala Koru
Kalevala Jewelryn pop-up-myymälä meidän myymälän sisällä 10.-23.12.2018, ooh! Lyötiin Kalevala Korun kanssa viisaat päämme yhteen ja päätettiin ottaa kokeiluun tämmöinen shop-in-shop, eli kauppa kaupassa näin suomalaisittan, ja tuoda Kalevala Korun valikoima meidän myymälään muutamaksi viikoksi.
Gambinan ja Makkaran Kultivoituneet Makustelujuhlat 2.3.2019
No nyt! Järjestämme kotimaisen perinnejuoman makustelujuhlan, jossa juoman arvolle sopivasti on tarjolla myös makkaraa.
Meet & Greet: Polenar Tactical 5.4.2019
Nyt eivät olekaan ihan mitkä tahansa slovenialaiset tulossa kylään, vaan itse Polenar Tactical! Jos olet aina halunnut tavata tehokolmikkoon kuuluvan Žigan, Samon tai Mancan, niin nyt olisi siihen mahdollisuus, nimittäin ryhmä rämä saapuu Suomeen!
Sotiman 3v synttärinaamiaiset
Sotima täyttää kolme vuotta, ja on aika nostella maljaa mittarin heilahtaessa vuodella eteenpäin!! Todettiin että nyt kevään kynnyksellä on hyvä hetki järjestää naamiaisjuhlat. Eli kaikki nallehaalarit ja nahka-asut voi kaivaa naftaliinista ja tallustaa Sotimaan!
Meet & Greet: InRange TV - Polenar Tactical - Rudy Reyes
Tulevat muutaman viikon hulinat on hyvä polkaista käyntiin meet & greetillä 7.8.2019 klo 18!
Sotiman terassikauden tökköisä päätösjuhla 04.10.2019
Pienimuotoinen illanistujainen terassikauden päättymisen kunniaksi. Pidetään baari auki kahteentoista ja törpötellään hyvän, mutta ankean musan tahtiin.
Lowa & Särmä TST kenkäesittely 18.-19.10.2019
Tule ihastelemaan uutta tulokasta sotilaallisten ja modernien varsikenkien saralla: Lowa Z-8N:n (lausutaan "Zeitan") pohjalta muunneltu Särmä TST -versio, jota voi kutsua myös M19 taistelijan jalkineeksi.
Varustelekan Halloween 01.11.2019
Ameriikkalainen kurpitsajuhla on taas kulman takana ja kyllähän naamiaiset pitää järjestää. Järkätään siis kauhistuttavan järkyttävät naamiaiset, jossa iloliemet saavat virrata ja parhaiten pukeutunut kölliäinen palkitaan kurpitsapäähineellä ja lahjakortilla!
Esi-isänpäivän pullakahvit 9.11.2019
Isänpäivän kunniaksi ilmaiset pullakahvit Sotimassa kaikille asiakkaille isänpäivää edeltävänä lauantaina 9.11.2019 kello 12-19. Muistattehan, että sunnuntaisin liike on kiinni.
Varustelekan & Sotiman Pikkujoulut 13.12.2019
Riipaiseva, etäisesti musiikkia muistuttava ääni raikaa läpi Varustelekan myymälän. Tiskin takana baarimikko naputtelee sormiaan ja tarkkailee ihmisiä kiiluvin silmin käsi hanalla, sammakot kurottuvat kostealta lattialta, ne syövät toisiaan ja yhtyvät laul-, ääh, elikkäs Varustelekan & Sotiman pikkujoulua olis tarjolla. Tule sinne tai älä tule! Suositellaan kuitenkin, että tulet.
Mosakahvit 18.1.2020
Mosakahvit on Varustelekan Oodi palvelukseen astumisen riemulle ja nyt ensilomien kunniaksi tarjotaan kaikille mosille ja niiden vanhemmille ja kavereille sumpit ja pullat, päivämäärällä 18.1.2020 kello 12-20 Sotimassa. Vapaa ja ikärajaton pääsy. MARS MARS!
Sotiman teemaviikko 20.-24.1.2020: Pimeyden viikko, Stouttia ja Metallia
Tammikuu lähestyy loppuaan ja tipattomien taputtajien selkärangat riippuvat enää välilevyjen varassa.
Ystävänpäivä 14.2.2020
Tuu ystävänpäivänä Sotimaan ja tuo kaveriskin - me tarjotaan pullakahvit ja suklaata! Sotima on poikkeuksellisesti auki puoleenyöhön saakka ja iltakuudesta eteenpäin vietetään SINKKUILTAA*! .
JatkoSotima 03.07.2020
Nyt se vihdoin tapahtuu, nimittäin Sotima avaa jälleen ovensa pandemian pikkuhiljaa hellittäessä otettaan Suomenmaasta.

Menneet tapahtumat

Loading...