M05 Launch Party

Kotimaisen M05-maastokuvion mallisuoja purkautuu ja kuvio siirtyy vapaaseen kaupalliseen käyttöön 26.9.2016. Tämä on loistava uutinen, sillä tähän asti kuvio on ollut puolustusvoimien toimesta mallisuojattu ja kaupallinen käyttö on ollut ankarasti kiellettyä. Mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa tapausta kuin järkätä kunnon julkaisubileet? Mitäs tää sitten tarkottais? No sitä että asiakkaat pääsisivät ostamaan M05-kamaa! eikä mitä tahansa intin kulahtanutta jakotavaraa, vaan upouusia, tehtaan muoveihin käärittyjä pukuja pienin parannuksin! Voisko asiat tästä vielä parantua? Kyllä vain!

Kauppa aukaisee ovensa klo 21:00 sunnuntaina ja sulkee ne klo 2:00 maanantaina. Tällä tempauksella me halutaan tarjota meidän asiakkaille mahdollisuus olla ensimmäisiä M05 kuvioon pukeutuneita siviilihenkilöitä katukuvassa. Meidän toimari Jari on kertomassa enemmän tästä koko projektista ja lisäksi paikalla on myös tyyppejä tämän koko projektin takaa vastailemassa teidän kysymyksiin ja kertomassa minkä takia päädyttiin parantelemaan jo olemassa olevia malleja ja mitä ihania M05-uutuuksia tulevaisuus tuokaan vielä mukanaan.

Kun kello lyö 12 ja päivämäärä vaihtuu 26. Kaikki M05-kuvioidut tuotteet siirtyvät vapaille markkinoille. Me ollaan jopa järjestetty teille pieni pala inttiä paikan päälle tänne Konalaan, sillä tuotteet jaetaan samaan tyyliin kuin ne varuskunnissa jaetaan morteille palveluksen ensimmäisenä päivänä. Unohditko ennakkotilata omasi? Ei hätää, sillä näitä kyllä riittää!!!

Mitä sun tarvii tehdä jotta pääset paikalle? Yksinkertaisesti saavut paikalle ennen aamu kahta! Toki tuotteita saa myös seuraavana päivänäkin, mutta sitten sä missaat kaiken muun jännän mitä meillä olis tarjolla kuten:

Varusteleka M05 hihamerkki


Juhlistaaksemme tapahtumaa suunniteltiin M05-henkinen hihamerkki Lekalogolla. Nämähän on sitten sellasia merkkejä, joita saa ainoastaan tästä tapahtumasta, joten jälkeenpäin on turha ruinata sillä merkkejä on valmistettu vain rajoitettu erä!

M05 Olut


Ollaan työstetty Vakka-Suomen Panimon kanssa erä olutta ainoastaan tätä tapahtumaa varten. Varsin yllättyksellisesti nimettiin tää olut M05-olueksi.

Hernari


Oikeesti kuinka kätevää että meiltä sattuu löytymään Catering-yritys seinänaapurista! Ollaan värvätty heidät keittämään kunnon inttityylin hernekeitot koko porukalle. Ikävä kyllä tämä hernari on oikeasti ihan hyvää eikä intin litkua.

Heavy metal Hanuristi Netta Skog


Meillä Varustelekassa on aina arvostettu kunnon haitarimusiikkia ja nostaaksemme kyseisen musiikkityylin mainetta massojen keskuudessa kutsuimme Superlahjakkaan Netta Skogin soittamaan Heavy Metal hittejä teidän iloksi. Ois meillä omakin pulihanuristi, mutta se taitaa olla jo joskus kasilta sammunut kurttunsa kanssa johonkin ojaan.

Kuivalihakundi


Kunnon hyvää suomalaista kuivalihaa! Kuivalihakundi on nopeasti nousemassa tunnetuksi valmistajaksi suomessa. Jos tykkäät kuivalihasta niin kokeile kuivalihakundin jerkkua, jos oot jo kokeillut, osta!

Ohjelma


klo 21:00

Ovet auki! Lekalle voi saapua jo ajoissa nauttimaan vähän hernaria sekä M05 olutta ja jos tuut tarpeeks ajoissa, saatat saada itsellesi limited edition M05 hihamerkin!

klo 21:30

Meidän uusi toimari kertoo vähän miten ilta tulee etenemään.

22:00

Heavy metal hanuristi Netta Skog soittaa klassikoita, jos pidät korvat auki voit kuulla joitain meidän myymälässäkin soineita hittejä.

22:35

Meidän ikioma Stefan, joka on näytellyt suurta roolia koko M05-projektissa vastailee kysymyksiin mitä, miten ja miksi me ollaan tehty sekä mitä me tullaan tulevaisuudessa tekemään tän projektin osalta.

23:10

Meidän toimari tulee kertomaan kaiken mitä seuraavan tunnin aikana tapahtuu, missä pitää jonottaa jne., joten ole tarkkana!

23:30

Netta soittaa vielä lyhyen setin just ennen kuin M05-tuotteet vapautuvat myyntiin.

00:00

Tämä on se hetki jota me kaikki ollaan kärsivällisesti odotettu - kaikki M05-kuvioidut tuotteet siirtyvät laillisesti myyntiin! Olitpa sitten jo ennakkotilannut tai et, nyt on se mahdollisuus ostaa ensimmäiset kaupalliset M05-tuotteet.

1:30

Valomerkki! Jos oot selvinnyt tähän asti niin mahtavaa! Mutta tässä vaiheessa on kyllä aika lähteä himaan.

2:00

Tässä vaiheessa me lyödään ovet säppiin ja suljetaan myymälä. Seuraava mahis hommata M05-uutuuksia on myöhemmin samana päivänä kun meidän myymälä avautuu uudestaan klo.10:00.

M05-Tuotteet


Särmä TST M05 maastotakki, 99,99€

Särmä TST M05 maastohousut, 79,99€

Särmä TST M05 lippalakki, 19,99€

Särmä TST M05 lierihattu, 27,99€

Särmä TST M05 verikauha-kenttälakki, 29,99€

Täältä pääset tarkastelemaan kaikkia meidän M05-tuotteita!

Myymälänoudot


Sulla on myös mahdollisuus noutaa sun ennakkotilatut tuotteet meidän myymälästä tämän tapahtuman aikana. Jos et ole vielä ennakkotilannut omiasi, voit tehdä sen helposti meidän verkkokaupassa valitsemalla lopuksi "nouto myymälästä" vaihtoehdon. Tilauksen voi noutaa heti puolen yön jälkeen ja samalla säästät postikulut!Klikkaa tästä tilataksesi M05-tuotteita.

Menossa mukana:


Radio Rock

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...