Sotiman Halloween bileet, 4.11.2023

On aika kaivaa kauhistuttavimmat naamiaisasut kirstun pohjalta ja herättää hirviöt henkiin. Sotimassa juhlitaan Halloweeniä pyhäinpäivänä 4.11. kello 18-24.

  • Ovet auki 18:00-24:00
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Ilmainen sisäänpääsy
  • Ota seurantaan Facebook-tapahtuma

Kyypparit loihtivat veret seisauttavia erikoisdrinkkejä, paras puku palkitaan ja lisäksi kisataan Halloween aiheisessa pubivisassa. Saavu siis paikalle ja ota mukaan kaverisikin!

Tilaisuus on K18, sisäänpääsy ilmainen. Käytä Sotiman ovea myymälän takapihan puolella, myymälä sulkeutuu kello 18. Pubivisa starttaa kello 20 ja paras puku palkitaan n. kello 22.30.

Paikalla otetaan valokuvia Varustelekan käyttöön. Mikäli et halua näkyä kuvissa, kerro siitä kuvaajalle tai laita viestiä Lekan markkinointiin tapahtuman jälkeen.

Tervetuloa!

Katso tästä aiempien bileiden tunnelmia tästä Facebook-kuvagalleriasta.

Terävä Skrama 240, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, musta Terävä Skrama 240, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, ruskea Terävä Skrama 240, hiiliteräs, nahkatupella, vasen, musta Terävä Skrama 240, hiiliteräs, muovilestalla
Terävä Skrama 240, hiiliteräs
Terävä Skrama 240, hiiliteräs
74.99 - 114.98 EUR
Skrama on raskas, pitkäteräinen eräveitsi metsäkäyttöön – työkalu joka poikkasee, halkaisee ja vuolee vielä kiehisetkin. Jos korvessa täytyy pärjätä yhdellä työkalulla on Skrama aika kova vaihtoehto.
Särmä Blanket Shirt huopatakki, Vihreä Särmä Blanket Shirt huopatakki, Tummanharmaa
Särmä Blanket Shirt huopatakki
Särmä Blanket Shirt huopatakki
169.99 EUR
Särmä Blanket Shirt on primitiivinen low-tech-supervaate, jossa villan luontaiset ihmeominaisuudet ja pelkistetty mutta varsin funktionaalinen rakenne pääsevät loistamaan. Erinomainen vaate melkein ympärivuotisiin metsätouhuihin, toimii myös varmana katseidenkääntäjänä kylilläkin!
Tsekkiläinen kammottava uninaamio, ylijäämä
Tsekkiläinen kammottava uninaamio, ylijäämä
3.99 EUR
Piinaavatko painajaiset? Tätä maskia nekin kavahtavat. On nimittäin juuri sellainen horrornaamio, jota seuraava kauhuleffan superpahis tulee käyttämään. Virallisesti tämä on siis ulkonukkujan unimaski, joka pitää hyytävän kylmän pois kasvoilta. Mutta tarina kertoo, että se karkottaa myös yön pahat henget. Ainoa värkki, joka toimii fyysisen tason lisäksi vielä astraalimaailmassa. Ehkä. Kaikkea hullua ne tsekkiläiset keksivät, mutta on se varmasti maksanut vinon pinon sanitypointseja! Iä, Iä like a murmeli fhtagn!
Loading...