Kenkäviikot - Aku ja Lowa, 8.–14.11.2021

Finaaliviikolla kampanjassa on mukana kaksi kovaa kenkämerkkiä Italiasta ja Saksasta. Viikon aikana Varustelekan myymälästä löytyy tuote-esittelijät Akulta (pe. 12.11. klo. 14-20) ja Lowalta (la. 13.11. klo. 10-16) hihasta nyittäväksi ja Sotimassa voi kyseisenä päivänä nauttia kahvia ja pullaa - talo tarjoaa. Tämäkin kenkäviikko löytyy myös Facebookista.

Aku Italia

Onko tää Aku se Ankka? Höhö. Eurooppalaisten kenkävalmistajien saralla Aku Italia on vähemmän tunnettu, mutta sitäkin kovempi peluri. Tämän 1970-luvulla alkunsa saaneen perheyrityksen suhde laatuun on sellainen, että se voisi yhtä hyvin olla saksalainen tai svetsiläinen.

Akut jalassa on sekä alapäässä että yläpäässä hyvä ja lämmin tunne, kunniasanalla. Tanskan, Iso-Britannian ja Sveitsin asevoimat ostavat Akun kenkiä, ja heille ei mikä tahansa kelpaisikaan. (Paitsi briteille joskus.)

Varustelekan viidennellä ja viimeisellä kenkäviikolla minkä hyvänsä Aku-jalkineiden ostaja saa pakettiin mukaan Aku Akvabloc suoja-aineen ja Aku Trekking Low -sukat. (Koskee seuraavia jalkineita: Selvatica Tactical, Selvatica Tactical Mid ja Pilgrim, voimassa kampanjaviikon ajan eli 14.11. asti. Huomaa, että sukkien kokovalikoima voi ailahdella.)

Lowa

Lowa on vanha tekijä kenkien osalla, yli 90 vuoden kokemus on tuonut puljulle aika vankan kokemuspohjan. Lowaan luottavat monet viranomais- ja sotilastahot unohtamatta lukemattomia eränkävijöitä. Meidät voi lisätä listaan. Lowa ei ole pitänyt itsestään ihan niin paljon ääntä kuin monet muut valmistajat, mutta firman tuotteita käytetään järkyttävän paljon.

Varustelekan viidennellä kenkäviikolla Lowa Z-11S varsikenkien ostaja saa tuubin Lowa Active Creme kengänhoitoainetta. (Arvo 9,99 euroa, tuubeja on rajoitettu 100 kappaleen erä, voimassa kampanjaviikon ajan eli 08.11. klo.10 alkaen, 14.11. asti)
 
Kengät ja niiden hoito kansalle ymmärrettäväksi
Nykypäivän kulutuskulttuurissa on valitettavaa, että kenkien - kuin myös monien muidenkin asioiden - huolto on yhä useammalle immeiselle vierasta hommaa. Tästä syystä me täällä Varustelekassa ajattelimme täyttää kansalaisvelvollisuutemme ja levittää hieman tietoa ja valaistusta asiaan liittyen, jotta jälkipolvilla olisi mahdollisuus nauttia hyvin huolletuista ja särmän näköisistä kengistä.
AKU Selvatica Tactical Mid GTX, Ranger Green AKU Selvatica Tactical Mid GTX, Coyote AKU Selvatica Tactical Mid GTX, Mustat
AKU Selvatica Tactical Mid GTX
AKU Selvatica Tactical Mid GTX
174.99 EUR
Tässä olis puolivartiset maastokengät, jotka hengittää paremmin kuin monet kalvottomatkin kengät. Kengässä yhdistyy keveys ja hyvä tuki jalalle. Kengän ulkopuolella kulkevat pinnat on hitsattu litteiksi vähentämään takertumisia.
AKU Pilgrim GTX Combat FG M
AKU Pilgrim GTX Combat FG M
169.95 EUR 199.99 EUR
Aku Pilgrim GTX Combat FG M on monikäyttöinen puolikorkea varsikenkä, joka tarjoaa hyvän tuen ja hengittävyyden sekä iskunvaimennuksen kevyehkössä paketissa.
Lowa Z-11S GTX
Lowa Z-11S GTX
159.95 EUR 239.99 EUR
Lowan GTX-kalvolla varustetut kunnon korkeavartiset metsästys- ja vaelluskengät, joissa iskunvaimennettu pohja ja oikeasti hyvä istuvuus, jota voi säätää sukkamäärän mukaan.
AKU Selvatica Tactical GTX
AKU Selvatica Tactical GTX
159.99 EUR
Nämä lenkkarit on suunniteltu nopean toiminnan kiiruhtajille ja kaikenlaiseen maastopuuhaan. Kevyet, hengittävät ja tukevat päältä ja alta. Kengän ulkopuolella kulkevat pinnat on hitsattu litteiksi vähentämään takertumisia.
Lowa Water Stop Pro, 300 ml
Lowa Water Stop Pro, 300 ml
11.99 EUR
Hoitospray kalvokengille. Muodostaa vettä, öljyä ja likaa hylkivän kerroksen ja auttaa pitämään nahan hengittävänä. Toimii myös kankaiden kanssa.
Lowa Active Creme, 75 ml
Lowa Active Creme, 75 ml
9.99 EUR
Lowa Active Creme on väritön hoitoaine kaikille kengille ja saappaille. Se säilyttää nahan notkeuden ajan kuluessa ja suojaa kuivumiselta sekä halkeilulta. Yhdessä Lowa Water Stop Pro:n kanssa saat suojattua ja hoidettua kenkäsi täydellisesti.
Loading...