Kenkäviikot - Jalas, 11.–17.10.2021

Jalas aloitti Jokipiissä nahkurinverstaana vuonna 1916 ja valmisti pian saappaita, kenkiä ja muita nahkatuotteita tilaustyönä. Ajan kuluessa asiakkaat kaipasivat talvi-, hiihto- ja urheilukenkiä, ja tarpeisiin vastattiin. Sittemmin turva- ja työkengät astuivat päärooliin ja Jalaksen varsikenkiä on moni saattanut käyttää tietämättäänkin - varusmiespalveluksessa. Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto ovat edelleen yrityksen syntysijoilla Jokipiissä.

Varustelekan kenkäviikot?

Ihan tämmöstä läpikaupallista kampanjointia vaan, ei sen kummempaa. Hulinaa kestää 14.11. asti ja joka viikolla on omat etuutensa. Jos tämän viikon pakettitarjous ei napannut, katso tulevat tosta alta!

 
Kengät ja niiden hoito kansalle ymmärrettäväksi
Nykypäivän kulutuskulttuurissa on valitettavaa, että kenkien - kuin myös monien muidenkin asioiden - huolto on yhä useammalle immeiselle vierasta hommaa. Tästä syystä me täällä Varustelekassa ajattelimme täyttää kansalaisvelvollisuutemme ja levittää hieman tietoa ja valaistusta asiaan liittyen, jotta jälkipolvilla olisi mahdollisuus nauttia hyvin huolletuista ja särmän näköisistä kengistä.
Jalas FX2 pohjalliset
Jalas FX2 pohjalliset
22.99 EUR
Paras pohjallinen. Suomen armeijan M05-pohjallinen oli ennen paras, mutta sitten tehtiin tää - muuten sama, mutta iskunvaimennus myös päkiässä. Jos kävelet oikeesti tosi paljon, tai muuten vaan haluat virittää kenkäsi äärimmäisen hyväksi, tässä olis ratkaisu.
Jalas 3322 Fantom Drylock
Jalas 3322 Fantom Drylock
179.99 EUR
Tiettävästi MUSTANAAMION mukaan nimetyt maiharit, ja nää on hyvät! Kevyt kokonahkainen kalvomaihari leveään suomalaiseen jalkaan, suomalaiseen keliin. Hassun nimen ja 3322-mallimerkinnän takaa löytyy oikeesti hyvä kenkä - tää on käytännössä paranneltu M05-maihari vedenpitävällä ja hengittävällä kalvolla.
Loading...