Kenkäviikot - Salomon, 18.–24.10.2021

Salomon on vanha tuttu urheilujalkineiden valmistaja, mutta firma ajautui myös valmistamaan sotilaskäyttöön soveltuvia kenkiä - tämä onnistuikin käytännössä valkkaamalla pari offroad-mallia ja muuttamalla niiden värimaailma vastaamaan sotilastarpeita.

Varustelekan tokalla kenkäviikolla Salomon Speed Assault -vauhtikengät ovat 10% alennuksessa ja minkä hyvänsä Salomon-kenkäparin ostaja saa pakettiin mukaan Salomon kenkäpussin (Arvo 9,99 €, pusseja riittää 300 ensimmäiselle, koskee seuraavia jalkineita: Speed Assault, XA MID GTX, Quest 4D GTX ja Quest 4D, voimassa kampanjaviikon ajan eli 24.10. asti.)

Kenkäviikon lauantaina (23.10.) klo. 10-19 Varustelekan myymälästä löytyy Salomonin tuote-esittelijä hihasta nyittäväksi ja Sotimassa voi nauttia kahvia ja pullaa - talo tarjoaa.

Varustelekan kenkäviikot?

Ihan tämmöstä läpikaupallista kampanjointia vaan, ei sen kummempaa. Hulinaa kestää 14.11. asti ja joka viikolla on omat etuutensa. Viikot löytyy myös Facebookista. Jos tämän viikon tarjous ei napannut, katso tulevat tosta alta!

 
Kengät ja niiden hoito kansalle ymmärrettäväksi
Nykypäivän kulutuskulttuurissa on valitettavaa, että kenkien - kuin myös monien muidenkin asioiden - huolto on yhä useammalle immeiselle vierasta hommaa. Tästä syystä me täällä Varustelekassa ajattelimme täyttää kansalaisvelvollisuutemme ja levittää hieman tietoa ja valaistusta asiaan liittyen, jotta jälkipolvilla olisi mahdollisuus nauttia hyvin huolletuista ja särmän näköisistä kengistä.
Salomon QuickLace Kit
Salomon QuickLace Kit
9.99 EUR
Solmut ovat niiiin 1900-lukua. Salomonin pikanauhoitus on vielä vähän enemmän pika: senkus kiskot kireälle!
Salomon XA Forces MID GTX EN, mustat
Salomon XA Forces MID GTX EN, mustat
179.99 EUR
Tässä olisi taktiset maastolenkkarit sotilaskäyttöön sopivassa kuosissa, pikimustina. Helvetin hyvä tuntuma, kestävät materiaalit, eikä räikeistä väreistä tietoakaan. Tämä Gore-Tex-kalvoitettu malli on suunniteltu kosteille keleille, eli tollai yleispätevästi sopivat Suomen olosuhteissa lähes ympärivuotiseen käyttöön. Uudessa EN-mallissa on naulaanastumissuoja ja pieniä kosmeettisia muutoksia.
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN, mustat
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN
Salomon Quest 4D GTX Forces 2 EN
229.99 EUR
Onko nämä vaelluskengät vai lenkkarit? Näiden jalkineiden tuhti ristisiitos sopii eri hyvin vaikka mimmoiseen maastoon, ja voipa näillä päräyttää juoksuksikin jos tarve vaatii. Kengästä löytyy Gore-Tex-kalvo ja pikkasen varttakin, eli ynnäämällä yks plus yks, mono sopii Suomen olosuhteisiin ympäri vuoden.
Salomon XA Forces MID, Coyote
Salomon XA Forces MID, Coyote
159.99 EUR
Parhaiten hengittävät maastolenkkarit päivittäiseen käyttöön olis sitte tässä: mistään Tex-kalvoista ei ole tietoakaan. Hillitty värimaailma tekee näistä sopivat työkäyttöönkin, tai kenelle vaan joka ei tykkää räikeistä logoista.
Salomon Speed Assault 2, Musta Salomon Speed Assault 2, Earth Brown Salomon Speed Assault 2, Wolf
Salomon Speed Assault 2
Salomon Speed Assault 2
149.99 EUR
Nimi viittaa pahoinpitelyyn piripäissään, eikun siis nopeaan rynnäkköön. Keveämpiä kenkiä meiltä ei löydy ja pohja pitää, oli jalkojesi alla sitten mutaa, juurakkoa tai vihollistesi veri lätäköinä. Häivevärityksen ansiosta nämä sopivat monenlaiseen varustukseen, vaikkapa ihan vaan urheiluun ei-sponsoroidun näköisenä.
Salomon kenkäpussi
Salomon kenkäpussi
9.99 EUR
Hieno kenkäpussi sun Salomonin kengilles! Kaupanpäällinen kaikkiin Salomonin kenkiin 30.9.-1.10.2023, ei ostettavissa.
Loading...