Kenkäviikot - Alpina, 25.–31.10.2021

Alpina on slovenialainen kenkämerkki, jonka laajasta valikoimasta meitä kiinnostaa erityisesti vaellukseen, metsästykseen ja taktisiin hommiin sopivat jalkineet. Alpinalla on tehdas Sloveniassa ja he tarjoavat hyvät materiaalit ja työnjäljen yhdistettynä houkuttelevaan hintaan. Varustelekan ja Alpinan yhteistyönä on syntynyt myös Särmä TST Alpina erikoismalleja, joita tietysti saa vain meiltä.

Varustelekan kolmannella kenkäviikolla Alpina Tundra vaelluskengät ovat alennuksessa 99,99 € ja minkä hyvänsä Alpina- tai Särmä TST Alpina -kenkäparin ostaja saa pakettiin mukaan Alpina putkihuivin (Arvo 9,99 €, koskee seuraavia jalkineita: Tundra ja Trapper 4-Tac, voimassa kampanjaviikon ajan eli 31.10. asti, huiveja riittää 300 ensimmäiselle.)

Kenkäviikon perjantaina (29.10.) klo. 12-20 välisenä aikana Varustelekan myymälästä löytyy Alpinan tuote-esittelijä hihasta nyittäväksi ja Sotimassa voi nauttia kahvia ja pullaa - talo tarjoaa.

Varustelekan kenkäviikot?

Ihan tämmöstä läpikaupallista kampanjointia vaan, ei sen kummempaa. Hulinaa kestää 14.11. asti ja joka viikolla on omat etuutensa. Viikot löytyy myös Facebookista. Jos tämän viikon tarjous ei napannut, katso tulevat tosta alta!

 
Kengät ja niiden hoito kansalle ymmärrettäväksi
Nykypäivän kulutuskulttuurissa on valitettavaa, että kenkien - kuin myös monien muidenkin asioiden - huolto on yhä useammalle immeiselle vierasta hommaa. Tästä syystä me täällä Varustelekassa ajattelimme täyttää kansalaisvelvollisuutemme ja levittää hieman tietoa ja valaistusta asiaan liittyen, jotta jälkipolvilla olisi mahdollisuus nauttia hyvin huolletuista ja särmän näköisistä kengistä.
Alpina Tundra
Alpina Tundra
109.99 EUR
Rehelliset ympärivuotiseen käyttöön tehdyt kalvolliset ja kokonahkaiset vaelluskengät ja vieläpä aika lompakkoystävälliseen hintaan. Ja nämähän ovat valmistettu Sloveniassa.
Särmä TST Alpina Trapper 4-Tac varsikengät
Särmä TST Alpina Trapper 4-Tac varsikengät
219.99 EUR
Tässä olis raskaan sarjan kalvomaiharit kaikkeen vaativaan käyttöön erityisesti pohjoisessa kaikkina vuodenaikoina. Muutamilla parannuksilla ryyditetty oma versiomme tarjoaa maksimaalisen suojaavuuden paremman pintamateriaalin ja eristeen ansiosta.
Särmä TST Alpina Recon Boots
Särmä TST Alpina Recon Boots
159.99 EUR
Varustelekan ja Alpinan yhteistyön tuloksena syntynyt moderni, ketterä, täysnahkainen vuoriton ja kalvoton varsikenkä tiedustelijoille ja muille alati liikkuville puskaninjoille. Tämä musta korkeavartinen sotilaskenkä on suunniteltu erityisesti suomalaiseen maastoon ja ilmastoon. Ketterämpi, miellyttävämpi kävellä ja pohjaltaan pitävämpi hankalissa oloissa kuin esim M05-maihari. Silti aivan perkeleellisen lujatekoinen ja pitkiä marsseja hyvin kestävä jalkine. Sotahommiin, erälle ja miksei kaupunkiinkin, jos tämmöisistä päheistä popoista tykkää.
Loading...