Kuivalihakundin Kuivamuonien makustelua, 13.7.2024

Kuivalihakundin uuden uutukaiset Kuivamuonat tulevat myyntiin ihan näillä näppäimillä! Jaa että miltä ne maistuu? No tuu ite testaamaan! Kuivalihakundi saapuu meidän myymälään lauantaina ja pistää pöydän koreaksi. Tarjolla ilmaisia maistiaisia uusista kuivamuonista Köykäsestä, Tuhdista ja Mätöstä. Kaikki ruuat sisältää herkullista Kuivalihakundin kuivalihaa. Kotiinviemisiksi muonat lähtee mukaan alehintaan 6,66 € pussi (normaalihinta 7,99 €)! Tarjous on voimassa 13.7.-28.7.2024.

  • Kuivalihakundin Kuivamuonan maistelua
  • Varustelekan myymälässä Hankasuontie 11 A, Helsinki
  • Lauantaina 13.7. kello 10-16
Kuivalihakundi Kuivamuona, Köykäne 110g Kuivalihakundi Kuivamuona, Mättö 135 g Kuivalihakundi Kuivamuona, Tuhti 125 g
Kuivalihakundi Kuivamuona
Kuivalihakundi Kuivamuona
6.66 EUR 7.99 EUR
Onko Kuivalihakundin jerkyt tuttuja? Nyt samalta laatuvalmistajalta saa myös kunnon kuivalihapitoista kuivamuonaa, joka sopii erittäin hyvin sotajuttuihin, erälle, retkeilyyn ja kodin hätävaraksi. Lisää pussiin vain kuumaa vettä, venaa vähän ja nauti.
Kuivalihakundi Beef Jerky Original kuivaliha, 50 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers kuivaliha, 50 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero kuivaliha, 50 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga kuivaliha, 50 g Kuivalihakundi Beef Jerky Smoked kuivaliha, 50 g Kuivalihakundi Beef Jerky Garlic kuivaliha, 50 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 50 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 50 g
4.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se on tehty Suomessa. Pienempään nälkään sopivia 50 gramman pusseja.
Kuivalihakundi Beef Jerky Original kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Smoked kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Garlic kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Teriyaki kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
12.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se tulee verrattain isoissa 150 g pusseissa ja on tehty Suomessa.
Kuivalihakundi Beef Jerky Original kuivaliha, 500 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers kuivaliha, 500 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero kuivaliha, 500 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga kuivaliha, 500 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 500 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 500 g
36.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se on tehty Suomessa. Nämä sankarillisen kokoiset pussit on puolikiloisia ja suunnattu niille jotka tietävät jo lempparimakunsa ja on valmiita sitoutumaan siihen joksikin aikaa.
Kuivalihakundi Chicken Jerky Lemongrass kuivaliha, 40 g Kuivalihakundi Chicken Jerky Sriracha kuivaliha, 40 g Kuivalihakundi Chicken Jerky Lemongrass kuivaliha, 100 g Kuivalihakundi Chicken Jerky Sriracha kuivaliha, 100 g
Kuivalihakundi Chicken Jerky kuivaliha
Kuivalihakundi Chicken Jerky kuivaliha
4.99 - 9.99 EUR
Kanajerkyä, eli kuin tavallista kuivalihaa mutta tehty kotimaisesta siipikarjasta! Tässä on tosi paljon vähemmän rasvaa ja enemmän protskua kuin possusta tehdyssä jerkyssä, ja makuhan on se perinteinen ihan helevetin hyvä.
Kuivalihakundi Pork Jerky kuivaliha, 100 g
Kuivalihakundi Pork Jerky kuivaliha, 100 g
9.99 EUR
Possun ulkofileetä kuivalihana. Jos se toinen possu on sun makuun liian rasvaista, niin tsekkaa tämä. Tässä on tosi vähän rasvaa kassleriin eli possun niskapalaan verrattuna. Varsinkin, kun siitä on siivottu myös ulkofileen rasvat pois. Rakenne on mehevä, mutta kuitenkin jämäkkä, joten sitä on mukava järsiä hampailla. Jämäkkyydestään huolimatta liha ei ole sitkeää. Saatavana erilaisia makuvaihtoehtoja.
Loading...