Ystävänpäivä Sotimassa, 14.–16.2.2024

Ah, jälleen lähestyy se yksi päivä vuodesta, kun rakastavaiset kerääntyy yhteen ja pitää toisiaan hyvänä.

Me tykätään kovasti kaikista meidän asiakkaista ja toivotaan, että mahdollisimman moni muistais myös meitä tämmöisen päivän kunniaksi. Siitä hyvästä ollaan myös järkätty jotain spesiaalia teille tänne Sotimaan.

Ystävänpäivätarjous 14.-16.2.

  • Kaverille kans! Eli kahden limpparin ostajalle molemmat puoleen hintaan, kun nautit ne paikan päällä Sotimassa. Tuu kaverin kanssa kippistämään ja muista vähän höpöttää kyypparillekin <3

Häppärit ja Pubivisaperjantai 16.2.

  • Sotiman Happy Hour joka perjantai kello 15-18. Hyviä tarjouksia ja kovaa menoa!
  • Startataan myös Sotiman kuukausittainen Pubivisa perjantaina 16.2. klo 18 alkaen.
    Luvassa kunnon pähkinöitä Lekamaiseen tyyliin. Kisa käydään 1-4 hengen joukkuein.
    Voittajalle 20€ lahjakortti Varustelekaan (käy myös Sotimassa), kunniaa, mainetta ja lesoiluoikeudet.

Me täällä Lekalla ollaan suuria fyysisen läheisyyden puolestapuhujia, mutta jos kuitenkin haluat antaa lahjaksi näiden lisäksi jotain muuta kuin helliä hetkiä (tosin niihinkin on virikkeeksi tarjolla yhtä jos toista) niin kurkkaa täältä meidän ystävänpäivälahjaideat. Tai tule myymälään ja kysäise myyjältä apua.

Kotivara Snack Salami 25 g
Kotivara Snack Salami 25 g
1.49 EUR
Kunnon minisalamilla saa suolaisen maun suuhun ja motivaation ylös, vaikka maastossa hieman harmittaisi. Natrium on myös elimistölle tärkein elektrolyytti, jonka saamisesta pitää huolehtia etenkin hikihommissa. Rasva puolestaan sisältää paljon kallisarvoista energiaa, ja entäs se proteiini sitten? Summa summarum: tämmöinen lihapötkylä on varsin asiallinen eväs, sanokoon Ravitsemusneuvottelukunta mitä sanoo! Kuivalihan tapaan näitä voi säilytellä myös jääkaapin ulkopuolella.
Tactical Foodpack kuivatut rommipallot
Tactical Foodpack kuivatut rommipallot
3.99 EUR
Tässäpä maistuva jälkkäri retkelle kuin retkelle. Pakastekuivattuja pallukoita rommivivahteella. Näitä kelpaa imeskellä, ja niistä saa kivasti energiaa. Älä jaa kuuliasi liian auliisti muille, kun sit pussukat tyhjenee. Jokainen nauttikoon omista palluroistaan.
Pyövelin Olutsinappi, 290 g
Pyövelin Olutsinappi, 290 g
6.99 EUR
Mustaa pimeyttä makkaran päälle! Pyövelin olutsinappi on aidosti musta sinappi, jonka valmistuksessa lähes kaikki vesi on korvattu maineikkaalla Pyöveli Imperial Stoutilla. Pakkauskoko 290 grammaa.
Smith & Wesson Handcuff Key käsirauta-avain
Smith & Wesson Handcuff Key käsirauta-avain
3.99 EUR
Käsirauta-avain on niitä yleensä turhia esineitä, joista saattaa joku päivä olla tosi paljon iloa, vaikka ei kantaisikaan rautoja työkseen. Tässä olisi edullinen mutta hyvä vara-avain tavallisiin käsirautoihin sopivana.
Loading...