Varustelekan pikkujoulut 8.12.2023

Hei jengi, jälleen juhlitaan! Tervetuloa viettämään jo perinteeksi muodostuneita Varustelekan ja Sotiman pikkujouluja perjantaina 8.12. kello 20-02 tänne meille Hankasuontielle. Bileet on K18, joten lapset kannattaa suosiolla jättää kotiin.

  • Aika: perjantai 8.12. kello 20-02
  • Paikka: Varusteleka/Sotima, Hankasuontie 11 A, Helsinki
  • Sisäänpääsy: Ilmainen, K18
  • Maksimiasiakasmäärä kerrallaan 200 henkeä
  • Tapahtuma Facebookissa

Juhlissa otetaan valokuvia Lekan käyttöön, mikäli et halua naamaasi esille Lekan nettisivulle, someen tai muuhun viestintään, nykäise kuvaajaa hihasta tai ilmoita asiasta [email protected].

Ruoka ja juoma

Sotima logo Mike's Diner logo Mallaskoski logo Karvilan panimo logo

Maltaisia juomia ja kauden drinkkejä tarjoilee sekä Sotima että myymälän puolen baari. Karvilan panimolta saatavilla kunnon valikoima Korven Kutsu -sarjan tuotteita. Vahvasti mukana menossa myös Mallaskosken panimo, jonka kanssa ollaan yhteistyössä hierottu kasaan kakskymppisjuhlavuoden Miehistö Pilsner sekä pikkujouluissa ensimmäistä kertaa janoisten huulia kostuttava Varusteleka Imperial Stout.

Muonituksesta huolehtii Mike's Diner. Burgereita tarjolla neljää sorttia: Cheasy, Spicy one, BBQ-bacon sekä Weggie. Lisukkeeksi saatavilla Mike's Mac'n Cheeze ja Chili-feta salaatti. Burgeri lisukkeineen 15€. Mike's paikalla kello 17-23.

Pikkunälkään ilmaista mutustettavaa tarjoaa Kuivalihakundi.

Viihde

Arteon band logo

Livebändi Arteon nostaa tunnelmaa. Arteon on tuulahdus 80-luvun henkeä yhdistettynä melodiseen metalliin ja neoklassiseen tilutukseen. Joululaulujahan ei näissä juhlissa soiteta. Joulupukki sen sijaan saattaa bileissä piipahtaa ja jakaa kasseistaan muutamia lahjoja, joten muistakaahan olla kiltisti!

Voita Kantasian VIP-paketti

Kantasikana voit osallistua pikkujoulujen VIP-paketin arvontaan. Pakettiin kuuluu behind the scenes -kierros Lekan tiloissa, ruokaa, juomaa sekä pieni joulumuistiainen.

Jos et ole vielä Kantasika, voit liittyä helposti tästä.

Arvomme 10 pakettia. Arvontaan voit osallistua 1.-14.11. Arvonta suoritetaan 15.11. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse ja heidän etunimensä sekä sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Varustelekan nettisivuilla, uutiskirjeessä sekä somessa.

Arvontakone on laulanut ja onnekkaat VIP-paketin voittajat ovat: Katariina K., Ville R., Marko T., Juha K., Katja P., Jyrki R., Marco H., Joni K., Sami N. sekä Sami E. Jos nimi näyttää siltä, että se voisi olla omasi, niin tarkkailehan sähköpostiasi. Onnittelut voittajille!

Jos arpaonni ei nyt osunut kohdalle, niin tervetuloa siltikin juhlimaan meidän kanssa. Luvassa on hyvää juomaa, seuraa ja musiikkia.

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:Loading...