Sotiman Halloween 5.11.2021

Syksy tuo mukanaan sadonkorjuun juhlan ja ison rapakon toisella puolella on hauska perinne naamiaista samoihin aikoihin. Tässä kun meidän omankin jengin menojalka vipattaa, niin kyllähän silloin täytyy juhlat polkaista pystyyn ja tästä sitä tulee!

  • Sotimassa 5.11.2021 klo 18-24
  • Naamiaiset, paras asu palkitaan klo 23
  • K-18

Sotiman Halloween-naamiaiset järjestetään 5.11. Perjantaina. Juhla alkaa kello 18 ja jatkuu aina puolilleöin. Tapahtuman ikäraja on kuitenkin 18 vuotta, koska on mahdollista että tunnelma on kosteahko. Kyypparien loihtimat taikajuomat pitävät huolen myös pyhäinpäivän aamun hartaasta tunnelmasta.

Illan teemana on naamiaiset ja tottahan toki, paras asu palkitaan! Parhaan puvun valitsemiseen osallistuu täysin puolueellinen raati ja voittaja julkistetaan kello 23:00.

Pukeutuminen ei ole pakollista, ja joskus alastomuuskin voi olla naamiaisasu. Paikalla on valokuvaaja, joten pue päällesi, mitä tahansa, minkä haluat internetissä näkyvän.

Nähään bileissä!

Mil-Tec valotikku, 150 x 15 mm
Mil-Tec valotikku, 150 x 15 mm
1.99 EUR
Halpa kopio jenkkimallin valotikusta. Valmistajat vaihtelevat vähän, mutta tavara on käytännössä samaa.
Mil-Tec valotikku, pieni, 150 x 10 mm
Mil-Tec valotikku, pieni, 150 x 10 mm
0.99 EUR
Halpa, jenkkimallin tikkuun verrattuna kapeampi valotikku. Ulkomitat noin 15 x 1 cm.
Mil-Tec valotikku, Magnum, 350 x 25 mm
Mil-Tec valotikku, Magnum, 350 x 25 mm
4.99 EUR
Tosi iso valotikku, oikeastaan jo pamppu. Tällä voi esimerkiksi tehdä goottitytöstä majakan.
Ranskalaiset urheilushortsit, rivot, valkoiset, ylijäämä
Ranskalaiset urheilushortsit, rivot, valkoiset, ylijäämä
4.99 EUR
Mikä helvetin juttu se on, että urheilushortseista pitää tehdä semmoisia, että kassien näkymiselle puntista on ikävän suuri todennäköisyys? Ranskassa homma on vedetty vielä ihan uudelle tasolle, nämä ovat vielä törkeän näköistä, liukasta kangastakin. Ainiin, ja vähän läpinäkyvät.
Mil-Tec Oak Leaf 3D Ghillie-naamiopuku
Mil-Tec Oak Leaf 3D Ghillie-naamiopuku
69.99 EUR
Perinteinen röllipuku koostuu suuresta määrästä roikkuvia juuttinarunpätkiä, mutta tämä on vähän eri maata. Kevyestä, tiheästä verkkokankaasta leikatuilla erivärisillä "lehdillä" naamioitu puku tuntuu perinteistä ghillietä kevyemmältä ja luo tosi tehokkaan kolmiulotteisen efektin. Kokeilujemme perusteella tämä on suoraan paketista ällistyttävän tehokas valmisnaamiopuku!
Jämä teurastajan esiliina
Jämä teurastajan esiliina
16.99 EUR
Nyt kaikki oman elämän kokkikolmoset, sarjamurhaajat ja eritteiden kanssa puljaavat huomio!
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa, Khaki Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, vihreä Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, musta Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, luonnonvalkoinen Särmä TST L1 kypärähuppu, merinovillaa, oranssi
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
Särmä TST L1 Kypärähuppu, merinovillaa
19.99 EUR
Törkeän monikäyttöinen kevyt kypärähuppu, tilanteesta ja tarpeesta riippuen tämä taittuu joko koko kasvojen suojaksi, pipo-kauluri-yhdistelmäksi, pipoksi tai putkikauluriksi. Vähän kuin PV:n jakama "ville-viis-vee", mutta huomattavasti fiksumpi kaikilla osa-alueillaan. Materiaalina kevyt, ihoa vasten mukava ja tehokkaasti kosteutta siirtävä merinovillaseos.
Peltor Combat Arms Earplugs, Small Peltor Combat Arms Earplugs, Medium Peltor Combat Arms Earplugs, Large
Peltor Combat Arms Earplugs -korvatulpat
Peltor Combat Arms Earplugs -korvatulpat
16.99 EUR
3M Peltor Combat Arms Earplugs V 4.1 on suunniteltu suojaamaan kuuloa tasaiselta melulta ja impulssiääniltä, esim. ampuma-aseen laukaukset. Tulpat päässä kuitenkin kuulee tavallista paremmin, mitä ympärillä tapahtuu. Aika näppärää, eikö?
Särmä villakangastakki
Särmä villakangastakki
129.99 EUR
Meidän villakangastakkimme tekee kantajastaan karvan verran komeamman ja samalla pitää hänet suojassa säältä. Yhdistele eri vaatteiden kanssa niin palttoo sopii ihan mihin vain tilaisuuteen, et vältsiin muita tarvitsekaan. Väri on tietysti musta.
Italialaiset aurinkolasit, ylijäämä
Italialaiset aurinkolasit, ylijäämä
12.99 EUR
Noniin, vihdoinkin voit heittää kaikki omistamasi lasit roskakoppaan ja ostaa nämä tilalle. Italian armeijassa suunniteltiin aikoinaan maailman hienoimmat aurinkolasit ja nyt niitä on saatavilla armeijaylijäämänä.
Metsästäjän Ensiapupakkaus
Metsästäjän Ensiapupakkaus
79.99 EUR
Suomen (tai maailman?) ensimmäinen oikeasti hyvä ja kattava sekä ennen kaikkea ihmishenkiä pelastava metsästäjän ja muuten erämailla liikkuvan ensiapupaketti. Yksinoikeudella Varustelekasta!
Jämä kynähame, liituraita
Jämä kynähame
Jämä kynähame
89.99 EUR
No nyt! Kynähame on semmonen vaate, joka voi olla asiallinen tai asiaton, siveellinen tai täysin rietas. Ihan siitä kiinni miten ja minkä kanssa sitä kantaa! Yksi asia kuitenkin pysyy, tai tässä tapauksessa kaksi: meidän kynähameessa on taskut.
Särmä Naisten Pillifarkut, mustat Särmä naisten pillifarkut, siniset
Särmä naisten pillifarkut
Särmä naisten pillifarkut
69.99 EUR
Tehtiin sitte sekä muodikkaat että mukavat farkut naisille. Malli oli jälleen asiakaskyselyllä päätetty, joten demokratia toimii ja osa tykkää, toiset nurisee. Sinänsä idea meni pieleen, että näitä ostaa monet miehetkin ja tykkää niiden slimmistä leikkauksesta.
Puolalainen OOB-1 HAZMAT-puku, ylijäämä
Puolalainen OOB-1 HAZMAT-puku, ylijäämä
799.99 EUR
Mitä saat, kun risteytät ruumispussin, suppilaudan täyttöpumpun ja imurin letkuja? Voit luottaa siihen että puolalaiset täyttävät tämän aukon tiedoissasi, koska tämä voisi olla painajaisistasi, mutta kuka edes kuvittelee näin outoja juttuja?
Loading...