Varustelekan 20-vuotissyntymäpäiväjuhlat, 26.8.2023

Merkatkaa kalentereihinne: lauantaina 26.8. juhlitaan Varustelekan 20-v. syntymäpäiviä! Luvassa on kaksikymppiselle sopivaa hulabaloota täällä Helsingin Konalassa – ruokaa, juomaa, sirkushuveja sekä militäärihenkistä markkinahumua! Päivitetään infoa tälle sivulle sitä mukaa, kun asioita varmistuu, joten pysykää linjoilla ja kaivakaa biletaljat naftaliinista.

Miten paikalle pääsee

Varustelekan parkkipaikat eivät ole tapahtuman aikana käytössä, joten suosittelemme julkisilla kulkuvälineillä paikalle saapumista. Löydät reittiohjeet HSL:n reittioppaasta.

Synttärituotteita ja -tarjouksia

Synttäripäivänä myyntiin tulee limited edition tuotteita, jotka kannattaa hommata heti tai saatat jäädä ilman. Luvassa on myös synttäreiden kunniaksi paljon -20 % tarjouksia. Kurkkaa tuotteet ja tarjoukset 20 vuotta Varustelekaa -sivulta.

Aikataulu ja kartta

Aikatauluun tulee lisäyksiä ja se saattaa muutenkin elää. Silmä kovaksi! Klikkaa tästä tapahtumakarttaan.

AloitusaikaTapahtumaSijainti
10:00Infotiski aukeaa, myymälän ja Sotiman ovet avataan ja ruokakojut tarjoilevat herkkuja, näytteilleasettajat esittelevät toimintaansaVarusteleka
11:00Leirikyrpien vastaanotto klo 12:00 astiInfotiski
12:00Ulkoanniskelu ja tatuointikontti aukeaaUlkoanniskelualue
12:15Toimitusjohtajan Jarin puheLastauslaituri
12:30Tapahtumamerkin jakoLastauslaituri
12:45Omistajan Valtterin puheLastauslaituri
13:00Meet & Greet: Forgotten Weapons, The Firearm Blog's Luke, PaigeosityParkkihalli
14:00MuotinäytösLastauslaituri
14:30Omatuotannon Meet & GreetLastauslaituri
15:00Ali Leiniön riippumattokouluParkkihalli
16:00Meet & Greet: Bloke on the Range, Print Shoot Repeat Firepower United, Kit BadgerParkkihalli
16:30Leirikyrpä-äänestys päättyyInfotiski
16:45Prätkäarvontaan osallistuminen päättyyInfotiski
17:00Prätkän arvontaLastauslaituri
17:15Savotan kisaan osallistuminen päättyyLastauslaituri
17:30Savotta & ruskean kullan arvontaLastauslaituri
18:00Leirikyrpä-kilpailun voittajan julkistaminenLastauslaituri
18:00Infotiski suljetaanInfotiski
18:30Viimeisen merkin jako ja Ask Me Anything jossa Forgotten Weapons, The Firearm Blog's Luke, Paigeosity, Bloke on the Range, Print Shoot Repeat, Firepower United ja Kit BadgerLastauslaituri
19:15DJ alkaa soittamaan musiikkia. Musiikkia soitetaan 21:30 asti.Lastauslaituri
20:00Myymälä suljetaanMyymälä
20:30Pilkku saunassa ja paljussaUlkoanniskelualue
21:00Sauna ja paljut suljetaanUlkoanniskelualue
21:30Pilkku anniskelussaVarusteleka
22:00Tapahtuma päättyyVarusteleka

Ohjelmassa mm. seuraavaa

+ Sauna ja paljut

15 hengen puusauna ja 2 paljua lämpiää kello 12-21. Ei maksa mittään, mutta ota oma pyyhe ja uikkari mukaan. Paljuun mennessä uikkari päälle, saunaan mennessä ei. Pyyhe päällä saa saunoa, jos siltä tuntuu.

+ Muotinäytös

Haute couturea à la Varusteleka. Lavalla nähdään meidän omien brändien Särmän ja Särmä TST:n suosikkituotteita sekä uutuuksia! Näytöksen jälkeen meidän omatuotannon jengiä pääsee jututtamaan meet & greet hengessä.

+ Ali Leiniön riippumattokoulu

Tubesta tuttu retkeilijä Ali Leiniö kertoo omat vinkkinsä riippumattoretkeilyyn sekä vastailee yleisöä askarruttaviin kysymyksiin.

+ Tatuointeja

Mikä oliskaan parempi tapa painaa tää eeppinen lauantai-ilta mieleen, kuin hommata muistoksi tatuointi? Impact Tattoon herrat Jouni ja Tomi tulee paikan päälle ja tatuoi koulutushaaramerkkejä 50 euron korvausta vastaan. Tatuointeja ei tehdä kaulaan, kylkeen tai muihin erikoispaikkoihin. 20 ensimmäiselle ilmaiseksi Leka-logo-tatuointi, myös se samassa koossa kuin koulutushaaramerkki, eli ei kokovartalotatuointeja tällä kertaa.

+ Musiikkia

DJ pyörittelee levyja kello 19.30-21.30. Luvassa Leka-henkistä tunnelmaa.

+ Saurer 4K 4FA-G2 rynnäkköpanssarivaunu
Saurer 4k 4FA-G2

Mil-Safarit toimittaa juhlaväen katsottavaksi Saurer 4K 4FA-G2 rynnäkköpanssarivaunun. Sisältä saa kurkata, mutta päälle ei kiivetä!

Kilpailut ja arvonnat

+ Leirikyrpäkilpailu

Veistä oma leirikyrpäsi ja tuo se synttäreille näytille, voit voittaa palkinnon! Näin homma toimii:

  1. Veistä leirikyrpä
  2. Tuo leirikyrpä synttäripäivänä kello 10-12 infopisteelle ja jätä yhteystietosi.
  3. Kyrvät esillä ja äänestettävissä 12-16
  4. Voittaja julkistetaan ja palkinto luovutetaan kello 18 juhlallisessa seremoniassa
  5. Vie kyrpä kotiin

Puuttuuko vielä vehkeet kyrvän veistämiseen? Ei hätää, meil on valmis setti tarjolla.

+ Prätkäarvonta

Juhlien päätteeksi yksi synttärivieras on muistojen lisäksi yhtä prätkää rikkaampi, arvomme nimittäin myymälässä näytillä olevan moottoripyörän jollekin onnekkaalle. Pyörä ei ole tällä hetkellä tieliikennekelpoinen. Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontalipukkeen synttäripäivän aikana Varustelekalla.

+ Savotta Keikka: Ruskea kulta -kilpailu
Savotan Keikka-laukku täynnä Schokakola-suklaata

Savotan Keikka-laukkuun voi kuulema pakata kaiken mitä tarvitsee, olipa se sitten riihikuivaa tai rikostoveri. Mutta entäpä jos sattuu olemaan jonkun asteinen kofeiinisuklaa-addikti? Kuinka monta rasiaa ruskeaa kultaa mahtuu yhteen 50 litran Keikka-laukkuun?

Käy heittämässä paras arvauksesi Lekan myymälässä synttäripäivänä. Voit voittaa kyseisen laukun olkaviilekkeillä varustettuna sekä 10 sinistä + 10 punaista rasiaa Scho-Ka-Kolaa!

+ Särmempi vaatekerta -arvonta

Nyt on kuulkaa semmonen mahdollisuus, että ei oo monesti tarjolla: Voit voittaa koko vaatekerran valitsemillasi Särmä- tai Särmä TST -vaatteilla. Särmä TST:n puolelta löytyy vaativaan ammattilaiskäyttöön ja Särmän puolelta ulkoilmaelämään ja arkeen suunnattua kampetta. Lohdutuspalkintona arvomme kaksi 50 euron lahjakorttia.

Vaatekerta pitää sisällään sukat, kalsarit, aluspaidan, päällipaidan, housut, takin, hatun, käsineet, huivin ja vyön. Kaikki varastossa tai myymälässä saatavilla olevat Särmä ja Särmä TST tuotteet ovat valittavissa.

Arvontaan voit osallistua täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen. Osallistumisaika: 15.8. - 27.8.2023. Osallistua voi vain kerran. Halutessasi voit myös tilata meidän propagandakirjeen, niin saat uusimmat kuulumisemme sähköpostiisi kerran kuussa!

Voittajat arvotaan osallistuneiden kesken arvonnan päätyttyä, ja heihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Varustelekan verkkosivulla, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessä. Henkilötietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja voittajan kontaktointiin.

Tähtivieraat

Paikalla tulee olemaan useampia pyssytubettajia, jotka vastaavat kysymyksiinne Q&A-tilaisuudessa lavalla sekä ovat illan mittaan tavattavissa meet & greet henkisesti, aikataulua seuraa vähän myöhemmin.

+ Forgotten Weapons

Ian McCollum – lisänimeltään Ase-Jeesus – on asehistorioitsija ja innokas Brutality-kisaaja. Ian on julkaissut useita kirjoja historiallisten ja ehkäpä hieman unohdettujen aseiden tiimoilta. Yhteistyökuvioihin kuuluu mm. sivuiltamme löytyvä Forgotten Weapons fanitavarakauppa.

Youtube: https://www.youtube.com/@ForgottenWeapons
IG: @forgottenweapons
WEB: https://www.forgottenweapons.com/

+ The Firearm Blog's Luke

Luke TFB:stä puljaa pääasiassa ampuma-aseiden parissa, mutta toisinaan nousee myös lentovehkeiden kyytiin.

Youtube: https://www.youtube.com/@BallisticAviation
IG: @ballisticaviation
TFB: https://www.thefirearmblog.com/blog/author/luke-c/

+ Paigeosity

Paige on luova ja mielikuvituksekas taiteilija. Piirtämisen lomassa hän ampuu kisoissa taitavasti ja hymyssä suin. Hänen töitään löytyy alla olevilta kanavilta.

WEB:https://paigeosity.com
IG: @paigeosity

+ Bloke on the Range

Sveitsissä asuva brittiläinen ase- ja ampumisnörtti, jolla on samanniminen YouTube-kanava. Bloke suoritti tänä vuonna Finnish Brutalityn Breacher-sarjan ja viime vuonna Recon-sarjan. Kova ukko!

Youtube: https://www.youtube.com/@BlokeontheRange
IG: @blokeontherange

+ Print Shoot Repeat

Hän tulostaa, hän ampuu, hän toistaa. Tsekkaa mistä on kyse YouTubesta ja IG:stä.

Youtube: https://www.youtube.com/@PrintShootRepeat
IG: @printshootrepeat

+ Firepower United

Calvin Truong on kovan luokan ampuja ja aseiden ystävä. Hänellä on erityinen paikka sydämessään Steyr AUGeille.

Youtube: https://www.youtube.com/@FirepowerUnited
IG: @firepowerunited

+ Kit Badger

Ivan Loomis on entinen merijalkaväen sotilas ja poliisi. Hän kirjoittaa ammattiotteella taktisista ja eräilyyn liittyvistä varusteista osoitteessa KitBadger.com.

Youtube: https://www.youtube.com/@KitBadger
IG: @kit_badger

Kumppanit esittelevät toimintaansa

+ Kalevala Koru

Kalevala-korut -20 %

Meidän naapurissa sijaitsee Kalevala Korun tehdas, jossa kaikki Kalevala-korut valmistetaan kotimaisena käsityönä tuulen ja auringon voimalla. Tehtaan yhteydessä toimii myös Outlet & Experience -myymälä. Outletista löytyy muun muassa laaja valikoima Kalevalan Pidetty Second Hand -tuotteita. Outlet palvelee synttäripäivänä kello 10-18.

Varustelekan asiakkaat saavat synttäreiden kunniaksi 20 % alennuksen normaalihintaisista Kalevala-koruista* Kalevala Outletista, Keskuskadun myymälästä sekä Kalevala.fi-verkkokaupasta. Saadaksesi alennuksen, osta jotain Varustelekasta synttäripäivänä 26.8. ja näytä kassakuittia Kalevala Korun myymälässä. Kalevala.fi-verkkokaupassa voit käytä koodia, joka löytyy Varustelekan kassakuitilta tai verkkokauppatilauksen kiitos-sivulta.

*Etu on voimassa 26.-27.8. Etu ei koske syksyn uutuuksia, Kalevala Pidetty Second Hand -koruja eikä lahjakortteja.

+ Gunpoint

Naapurimme Gunpoint on täyden palvelun sisäampumarata, josta voit mm. vuokrata aseen, varata kouluksen tai elämyspaketin. Tervetulleita ovat niin aloittelijat kuin pidempään lajia harrastaneet.

+ MPK Etelä-Suomi

Maanpuolustuskoulutus tarjoaa kokonaisturvallisuuskoulusta kaikille sotilastaitojensa tai yleisten turvallisuustaitojensa ylläpitämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneille. Etelä-Suomen maanpuolustuspiiri käsittää Uudenmaan maakunnan. Synttäreillä on näytteillä koulutuskalustoa ja kerrotaan MPK:n toiminnasta.

+ Etelä-Hämeen SRA-piiri

Etelä-Hämeen SRA-piirin aktiivit tulevat esittelemään kalustoa sekä itse lajia eli sovellettua reserviläisammuntaa.

Ruokaa ja juomaa

Tärkeintähän hyvissä juhlissa on, että ruoka- sekä juomahuolto on kohdillaan.

+ Bar Sotima
Bar Sotima on auki ja laajentaa anniskelualuettaan takapihan telttoihin. Luvassa spesiaalisynttäridrinksuja sekä pienoistuottajien oluita ja tietty Lekan omaa juhlavuoden Miehistö Pilsneriä. Sotima auki 10-22, ulkoanniskelualue 12-22.
+ Soppatykki
Soppatykki tarjoaa perinteisiä voissa paistettuja muikkuja. Vegaanisena ja gluteenittomana vaihtoehtona savutofupaellaa. Lisäksi hernekeittoa ilmaiseksi 500 ensimmäiselle vieraalle! Tarjolla sekä palvikinkullista että vegaanista versiota.
+ Bro's Burger
Bro’s Burger parkkeeraa rekkansa Lekan takapihalle ja tarjoilee herkullisia hiiligrillissä paistettuja burgereita. Valittavana naudanliha- ja halloumiversiot.
+ Spiraalisipsi
Spiraalisipsin kojulta höyryävän kuumia tuoresipsiherkkuja naposteltavaksi oluen kylkeen tai muuten vaan
+ Sotilaskotiauto
Sotkuauto. Tää ei paljon esittelyjä kaipaa: takuuvarmasti herkulliset munkkikahvit
+ Kolme kaveria
Kolmen kaverin jäätelöpyörä kurvaa paikalle mukanaan kunnon hyvää jäätelöä kunnon hyvistä raaka-aineista.
+ Kuivalihakundi
Kuivalihakundi tuo maisteltavaksi valikoiman makunystyröitä kutkuttelevaa ILMAISTA lihaa. Jos enempi alkaa napostuttamaan, niin myymälästä löytyy isompaa ja pienempää pussia vaikka kotiinviemisiksi asti.

Synttäreitä odotellessa

Jos näyttää ettet pääse paikalle, niin tokihan me ollaan fundeerattu tää synttärijuhla myös kaikkia teitä kaukaisempia asujia muistaen. Tullaan tykittelemään ainutlaatuisia synttäritarjouksia kesän mittaan, joten jokainen halukas varmasti pääsee juhlatunnelmaan. Katso kaikki synttäritarjoukset ja tutustu samalla Lekan historiikkiin.

Virittäydy synttäritaajudelle selailemalla makupaloja aiemmista kinkereistä:

Loading...