Mosakahvit Sotimassa, 19.–21.1.2024

Jälleen on aika uuden erän nuoria astua asepalvelukseen. Sen kunniaksi Varusteleka tarjoaa kaikille mosille sekä heidän vanhemmilleen ja ystävilleen ilmaiset sumpit Bar Sotimassa ensimmäisten viikonloppuvapaiden kunniaksi perjantaina 19.– sunnuntaina 21.1.2024. Vilauta vain varusmieskorttiasi tiskillä.

Mehän ollaan tätä toitotettu jo useempi vuosi, mutta yhä vaan jaksetaan: Intissä on kivempaa, kun on varusteet kunnossa. Vaikka suuren osan tarpeista puolustusvoimat täyttää, niin esim. oma puukko on hyvä olla mukana. Jos ekojen viikkojen aikana on ilmennyt varustepuutteita niin tässäpä on samalla hyvä sauma niitä paikata, ja ottaa ilo irti intistä. Hyvällä tuurilla kahvin lomassa saattaa kuulla myös jonkun hauskan hylsytarinan.

Tervetuloa!

Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Original (tumma) Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Maitosuklaa (täysmaito)
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
2.99 EUR
Tämä on nyt sitä etsimääsi saksalaista energiasuklaata! Scho-Ka-Kola piti jo toisessa maailmansodassa natsit hereillä, rasiakin on muuten samanlainen paitsi että näihin ei nykyään enää maalata pahojen puolulaisten merkkejä. Vaikuttava ainesosa on sentään vain kofeiini, eikä huhupuheista huolimatta reseptiin muuta koskaan kuulunut.
Särmä TST L2 saapassukat, merinovillaa
Särmä TST L2 saapassukat, merinovillaa
19.99 EUR
Yhtään liioittelematta saapassukkien kerman aatelia. Intin paksut ja korkeavartiset saapassukat ovat hieno asia jo sellaisenaan, mutta voi jukra kun ne tehdään merinovillasta! Kuin vanha tuttu, mutta kaikin puolin parempi, sopiva paksuus ja merinovillan ihmeominaisuudet tekevät näistä yleiskäytännöllisen sukkavalinnan ympärivuotiseen käyttöön.
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, ruskea Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, vasen, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, Boltaron-tupella, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, Boltaron-tupella, vihreä Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, ilman tuppea
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs
46.99 - 86.98 EUR
Jääkäripuukko on karun käytännöllinen käyttöpuukko. Meiltä saa näitä useammassa pituudessa. Jääkäripuukko 110 on erinomainen yleispuukko oikeastaan ihan kaikkeen käyttöön, parhaimmillaan jos kaverina on esim. kirves tai Skrama. Kunnollinen hiiliteräs, perinteinen suomalainen teräprofiili kevyellä "drop pointilla". Tämä ei ole ei mikään koriste-esine vaan rehelliseen käyttöön tehty työkalu.
Fenix HM23 otsalamppu
Fenix HM23 otsalamppu
39.99 EUR
Fenix HM23 on kompakti ja kevyt otsalamppu, joka toimii yhdellä AA-paristolla (mukana). Kokonaisuus painaa vain 66 grammaa ja soveltuu juoksuun, eräilyyn ja muuhun ulkopuuhasteluun.
Loading...