Tiedotteet

Varusteleka muuttaa kesällä

Julkaistu 23.02.2018
Joo, näin on. Vanhat tilat Ruosilantiellä ovat tulleet tiensä päähän, ja me muutetaan heinäkuussa 2018 osoitteeseen Hankasuontie 11A. Eli reilun kilometrin verran Vihdintietä pohjoisen suuntaan.

Syy on aika selkeä - meidän nykyinen paikka ahdas, sokkeloinen ja vanhuuttaan huono. Tärkein etu uudessa kiinteistössä on se, että me ollaan päästy piirtämään meidän varaston muoto tehokkaaksi, kun nykyään se on ollut aikamoinen pullonkaula. Lisäksi me saadaan itsellemme “ihan pikkasen” paremmat työ- ja sosiaalitilat, myymälä saa isommat ja paremmat tilat ja Sotima saa oman ulko-oven ja terassin. Merkittävä asia on sekin, että uusi kiinteistö on energiatehokkaampi, hiljasempi ja varustettu omalla aurinkovoimalalla.

Tästä tullaan nyt sitten kevään mittaan päivittämään teitä, että mitenkä projekti etenee. Seuraavat aikamääreet on alustavasti pistetty kalenteriin:
  • 13-15.07.2018. Varasto muuttaa. Tänä aikana voi ilmetä kaikenlaista harmia. Verkkokauppa palvelee asiakkaita, mutta toimitusajoissa voi olla viivästyksiä. Myymälä palvelee asiakkaita nykyisessä osoitteessa lähes normaalisti
  • 21-22.07.2018 Myymälä muuttaa. Tänä aikana myymälä on suljettu
  • 23.07.2018 Myymälä avaa ovensa uudessa osoitteessa, Hankasuontie 11A. Saattaa olla hommat vielä vähän vaiheessa, mutta ei anneta sen häiritä.
  • 11.08.2018 Maailman eeppisimmät myymälä-avajaiset! Aivan käsittämättömät bakkanaalit… Tätä et halua missata.
  • 13.08.2018 - 30.9.2018 Avajaiskuukauden hulinat jatkuu.

Haluutteko jeesiä meitä? Tulkaa ostamaan tää nykyinen varasto pois tässä kevään mittaan, niin selvitään vähemmällä kantamisella!

Usein esitettyjä kysymyksiä


Miksi ette muuttanut lähemmäs Helsingin keskustaa?

Ei todellakaan aleta nostamaan hintoja siksi, että päästäis maksamaan Kehä I:n sisäpuolen vuokraa. Lisäksi me halutaan ehdottomasti pitää koko meidän jengi saman katon alla ja myymälässä sama valikoima kuin nettikaupassa, sellaiselle hommalle tarpeeks isoa taloa ei Aleksanterinkadulta löydy, ainakaan vielä.


Miten tonne uuteen mestaan pääsee?

Samoilla keinoilla kuin nykyiseenkin myymälään, eli bussit 321, 321N, 322, 332, 345, 345N, 346, 355, 355T tulee Vihdintielle, josta pysäkiltä kävelee Google mapsin mukaan noin 3 minuuttia Varustelekalle. Lisäksi koska meillä tota asiakasvirtaa on, HSL on järkännyt meille ihan oman bussilinjan 39B, jonka päättäri on meidän uuden mestan vieressä. Tää reitti kulkee jo nyt, jos haluaa käydä tsekkaamassa työmaata.

Junalla pääsee Malminkartanon asemalle josta kävelymatka on suurin piirtein sama kuin nykyiseen paikkaan Kannelmäestä.

Paikoitustilaa löytyy riittävästi myymälän edustalta ja parkkitila on katettu. Lisäksi löytyy latauspisteet sähköautoille. Get some of that!


Siirtyykö tämän investoinnin tekeminen hintoihin?

Ei siirry, oikeastaan toisinpäin: nykyinen kiinteistö syö roimasti enemmän energiaa, on epämukava olla ja hankaloittaa muotoilullaan meidän toimintaa. Uusiin tiloihin siirtyessä meillä kasvaa tuottavuus niin paljon, että esim. lämmityksen tai viilennyksen toimivuus on pelkkä mukava ja “ilmainen” bonus kaiken muun päälle.


Saako myymälästä vielä pikatilattua tavaraa varaston puolelta?

Joo, me tosiaan pidetään siitä kiinni, että nettikaupan varasto on edelleen myymälän seinän takana. Lisäksi myymälän tila kasvaa, jolloin kamaa mahtuu paremmin esille.


Mitäs Sotimalle käy?

Sotimalle käy oikein hyvin. Rakennetaan Sotima uuteen mestaan ja kehitetään juottolaa edelleen. Sotimalle löytyy myös oma sisäänkäynti, joka mahdollistaa ihan uusia juttuja. Niin ja se terassi toki.


Onko myymälässä asiakas-WC?

JOO! Kelatkaa, ei enää labyrinttileikkiä palo-ovien ja portaikkojen kanssa! Sotiman yhteydessä on ihan toimivat vesivessat ja Sotima on myymälässä, joten asia kunnossa.


Onko Sotima pitempään auki?

No nyt siihen on teoreettiset mahdollisuudet, koska oma sisäänkäynti. Kunhan saadaan homma rullaamaan uudessa osoitteessa, niin testaillaan miten eri aukioloajat toimii.


Milloin on loppuunmyynti nykyisten tilojen osalta?

Kuten ollaan pariin kertaan kerrottu, niin me ei ihan hirmu helposti lädetä hinnoilla venkslaamaan. Varaston rippeitä ja kaikkea semmosta kamaa, mitä ei haluta muuttaa, tullaan varmasti poistamaan kevään mittaan. Näistä huudellaan sitä mukaa kun karavaani etenee.

Loading...