Heijastimen käyttö kannattaa. Äkillinen kohtaaminen suurella nopeudella liikkuvan metallimöhkäleen kanssa pilaa kenen tahansa ulkonaliikkujan päivän. Kuulemma auton alle jäämisellä on muitakin seurauksia. Varautumalla heijastimilla saat vähällä vaivalla ja pienillä kustannuksilla ennaltaehkäistyä isoja harmeja. Heijastimia ois hyvä olla useampi ja niiden tulisi olla työterveyslaitoksen hyväksymiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että tuote on riittävän heijastava. Heijastimia kannattaa ostaa vähintään kaksi, mielellään useita, ja ripustaa olkavarren ja polven korkeudelle killumaan. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Heijastimen käyttö kannattaa. Äkillinen kohtaaminen suurella nopeudella liikkuvan metallimöhkäleen kanssa pilaa kenen tahansa ulkonaliikkujan päivän. Kuulemma auton alle jäämisellä on muitakin seurauksia. Varautumalla heijastimilla saat vähällä vaivalla ja pienillä kustannuksilla ennaltaehkäistyä isoja harmeja. Heijastimia ois hyvä olla useampi ja niiden tulisi olla työterveyslaitoksen hyväksymiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että tuote on riittävän heijastava. Heijastimia kannattaa ostaa vähintään kaksi, mielellään useita, ja ripustaa olkavarren ja polven korkeudelle killumaan.

eri kuvilla

Meiltä löytyy valikoimista suojainsertifikaatin täyttäviä ja metkannäköisiä heijastaimia eri muotoisina. Jos markettiheijastimet kyllästyttää, niin suomalaista design-heijastinta halajavan kannattaa vilkaista meidän omaa suunnittelua olevia Särmä heijastimia. Niitä saa vaikka ketun tai suden kuvalla. Mikäli et löydä omaa toteemieläintäsi niiden joukosta, voit myös verestää hien- ja eritteenhajuisia inttimuistoja ripustamalla itseesi telamiinaheijastimia. Haasta kaverisi leikkimieliseen kilpailuun siitä kenestä roikkuu eniten telamiinoja. Vähän kuten silloin vanhoina hyvinä aikoina kurkkusalaateissa, muttei hajota jostain syystä ollenkaan.

läpsäise kiinni!

Perinteisiä heijastimia vieroksuvan kannattaa valita heijastinnnauha. Meiltä löytyy näitä minkä tahansa ruumiinosan ympäri läpsäistäviä, tosi kirkkaita heijastinpantoja keltaisena ja valkoisena. Näitä kantsii pitää paria taskussa aina varalla ja läpsästä kiinni, kun aurinko alkaa alkaa livetä horisontin taa. Jos heijastinten pito ujostuttaa tai ei muuten vain sovi tyyliin, niin meiltä löytyy myös tarranauhalla kiinnitettäviä heijastinmerkkejä. Kannattaa pitää mielessä, että nämä eivät täytä heijastimeksi luokiteltavalle esineelle myönnettävää EN 13356 standardia, eli niitä emme voi myydä suojausvälineeksi. Tällainenkin on kuitenkin parempi kuin ei mitään, ja voit huoletta tintata näitä joka puolelle mistä vaan löytyy tarranauhaa. Suosittelemmekin näitä niiden virallisten heijastinten kaveriksi.

Loading...