Jalkaan

Jalkaan

Retkeilyjalkineista löytyy monoa niin kivikkoon kuin metsään, kuivempaan kuin märempäänkin maastoon. Valitse siis kengät käyttötarpeen ja tietty oman mieltymyksen mukaan. Päiväretket menee ihan vaikka lenkkareissa, mutta pitemmillä reissuilla kannattaa retkeilykenkään satsata enemmän. Näytä koko ryhmäkuvaus

Retkeilyjalkineista löytyy monoa niin kivikkoon kuin metsään, kuivempaan kuin märempäänkin maastoon. Valitse siis kengät käyttötarpeen ja tietty oman mieltymyksen mukaan. Päiväretket menee ihan vaikka lenkkareissa, mutta pitemmillä reissuilla kannattaa retkeilykenkään satsata enemmän.

Erityisesti pitemmillä retkillä hyvät sisäänajetut jalkineet ovat elinehto ja mahdollisesti koko kattauksen tärkein asia. Jos siinä lukee Mil-Tec, älä ota sitä mukaan. Sen sijaan kannattaa katsoa ihan oikeita tosikäyttöön tehtyjä varsikenkiä. Meidän valikoimastamme löytyy mm. semmoisia nimiä kuin Jalas, Haix ja Alpina. Sukkavalinnat ovat myös erittäin kriittiset - villa ehkä jopa kahdessa kerroksessa on paras, näin vältyt ainakin sukkien puolesta rakoilta. Harkitse myös säärystimiä.

Loading...