Kenkävalinnat sohjoon

Suomen talvi on aikaa, jolloin ei kantsi pistää parhaimpia tanhukenkiään kuritukseen, vaan ostaa suosiolla ihan kunnon rönttäbuutsit ja säästää sekä jalkojaan, niitä kivoja kenkiään että mielenterveyttään. Lisäksi jos mieli halajaa eräilemään, onnistuu näillä kengillä sekin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Suomen talvi on aikaa, jolloin ei kantsi pistää parhaimpia tanhukenkiään kuritukseen, vaan ostaa suosiolla ihan kunnon rönttäbuutsit ja säästää sekä jalkojaan, niitä kivoja kenkiään että mielenterveyttään. Lisäksi jos mieli halajaa eräilemään, onnistuu näillä kengillä sekin.

Tässä ihan muutamat valikoidut monot sohjoon. Kaikissa näissä on vedenpitävä kalvo.

Jalas Fantom Drylock on helvetin hyvä yleiskenkä etenkin kylmälle kaudelle. Se on kokonaan nahkaa, mikä helpottaa huoltoa. Lesti on aika leveä, sukkavaraakin löytyy ja pohja on tosi pitävä. Valmistettu Suomessa.

Alpina Trapper ei myöskään pröystäile hienoilla krumeluureilla, vaan on enemmänkin täysverinen vaelluskenkä, joka kuitenkin näyttää asiaankuuluvalta lumisilla kaduillakin. Tukee hyvin jalkaa ja istuu jämäkästi, Rajavartiolaitoksen suosikki. Kokonahkainen - jälleen kerran helppo huoltaa. Ruskeat ovat poistossa, koska eivät jostain syystä oikein myy, vaikka ovat hienommatkin. Nappaa siitä hyvä diili.

Salomon Quest 4D GTX Forces (menikö oikein? toim. huom.) on tutun lenkkarivalmistajan näkemys sotilasjalkineesta. Hyvä näkemys onkin, sillä näillä kulkeminen on kuin pumpulilla kävelisi. Vartta löytyy sen verran ettei sohjo pääse helposti sisään. Tuttu näky sotilaspiireissäkin.

Salomon XA Forces MID GTX (puuh näitä nimiä) on kuin mikä tahansa lenkkari, paitsi ei ollenkaan: se on valmistettu sotilastoimintaan, mikä tarkoittaa neutraalia värimaailmaa ja kestävää rakennetta. Lenkkaria siinä on rullaavuus ja mukavuus. Jos et ajatellut kahlata hangessa tai käytät säärystimiä, näillä ei voi mennä vikaan.

Osta samalla lankkia ja harja, jos et omista jo. Näillä kenkä pysyy hyvänä vastaisuudessakin. Jos et osta meiltä kenkiä, niin osta edes sukat, ettei harmittais niin paljoa kun vesi tulee tennareiden läpi!

Loading...