Myydyimmät tuotteet 2018

Meiltä välillä kysellään, mitkä on Varustelekan suosituimpia tai kannattavimpia tuotteita. Suotta näitä peittelemään, vaan tässä on vuoden 2018 parhaat! Näytä koko ryhmäkuvaus

Meiltä välillä kysellään, mitkä on Varustelekan suosituimpia tai kannattavimpia tuotteita. Suotta näitä peittelemään, vaan tässä on vuoden 2018 parhaat!

Laskukaavana ei ole käytetty pelkkää myytyjen tuotteiden kappalemäärää, koska se vääristäisi tulosta halvan kulutustavaran suuntaan. Laitettiin kertoimeksi myyntihinta, ja lopputuloksesta tulikin sitä myöten aika tasapainoinen! Kätkimme myös erään suositun eräilytyökalun, koska nykyajan internetissä kiehisten vuolennan edesauttaminenkin on mainosalustojen mielestä epäeettistä.

Tuotteita silmäilemällä huomaa Varustelekan omien merkkien suuren edustuksen. Tämä ei ole mikään vahinko, ja Särmä iso rynnäkköreppu onkin lunastanut paikkansa kärkikymmenikössä aivan kuten vuosi sitten ennustimme.

Särmä, Särmä TST ja Terävä ovat keino saada tuotteiden ominaisuudet ja hinta sovitettua Varustelekan asiakkaille parhaalla mahdollisella tavalla. Täydellinen listaus omien merkkiemme tuotteista löytyy omista tuoteryhmistään: Särmä, Särmä TST, Terävä, Jämä

Lisäys ja anteeksipyyntö 08.01.2019

Saimme palautetta, että listan peukalointi näyttää kotiinpäin vetämiseltä, koska siinä on niin paljon Varustelekan omia tuotemerkkejä. Myönnetään asia tässä nyt julkisesti, vaikka se on ennenkin tehty: tavoitteenamme on lisätä omien tuotemerkkiemme osuutta Varustelekan myynnistä, koska ne ovat hyvä juttu sekä meille että asiakkaillemme.

(Myös ylijäämän myynnin kasvattaminen on tavoitteenamme. Se on vaikeaa, mutta teemme parhaamme.)

Mitään muuta peukalointia tuohon listaan ei oikeasti tehty, kuin laitettiin kerroin myyntihinnan mukaan ja jätettiin Terävä-merkkiset asiat pois, jotta Google, Facebook ym. kukkahattufirmat eivät suutu vaarallisten esineiden mainostamisesta. Joku voisi väittää, että myydyt kappaleet kerrottuna myyntihinnalla on liikevaihto ja se on mittarina aika kuvaavakin, mutta mistäs sitä tietää.

Tässä on raaka lista myydyimmistä tuotteista kappalemäärien mukaan, ja hyvityksenä katalasta manipuloinnistamme pikkuisen enemmänkin kuin pelkkä Top-10. Särmää sinnekin on tunkeutunut, koska Total World Domination, hitto! Kiitos ja anteeksi.

 1. Toimituskulut
 2. Tumma Scho-Ka-Kola
 3. Scho-Ka-Kola täysmaidosta
 4. Särmä merinosukat
 5. Särmä TST M05 arvomerkki
 6. Särmä viskoosibokserit
 7. Blå Band retkimuona
 8. SA M05 alussukat
 9. Särmä rynnäkköreppu
 10. Särmä iso rynnäkköreppu
 11. Särmä merinosormikkaat
 12. Särmä merinopipo
 13. Vaasan SA näkkileipä
 14. Jerkku kuivaliha
Loading...