Etusivu

Terve Ressut!

Lähdit sitten kertaamaan tai omatoimiseen harjoitukseen, tästä tuoteryhmästä löydät kaikenlaista tarpeellista ja mukavaa. Hyvä sotilas pitää itsestään huolta ja karsii pois tarpeettomat ongelmat tehtävän suorittamisen tieltä. Hyvä taistelija viittaa kintaalla paraatikelpoisuudelle ja tekee tarvittaessa omia päätöksiään varusteiden suhteen: älä ole se tyyppi, joka kyselee saako metsässä kantaa omaa reppua. ...

Näytä koko ryhmäkuvaus
Kaikki

Lähdit sitten kertaamaan tai omatoimiseen harjoitukseen, tästä tuoteryhmästä löydät kaikenlaista tarpeellista ja mukavaa. Hyvä sotilas pitää itsestään huolta ja karsii pois tarpeettomat ongelmat tehtävän suorittamisen tieltä. Hyvä taistelija viittaa kintaalla paraatikelpoisuudelle ja tekee tarvittaessa omia päätöksiään varusteiden suhteen: älä ole se tyyppi, joka kyselee saako metsässä kantaa omaa reppua.

Tuotevalinnoissa on huomioitu erityisesti suomalaiset reserviläiset, joihin itsekin suurelta osin kuulumme, mutta valikoima kiinnostaa varmasti muitakin aiheesta innostuneita. Sukista ja aluskerrastoista aina rinkkoihin asti, meiltä löytyy se minkä valtio unohti tarjota. Nähdään kertauksissa!

Loading...