Tiedotteet

Aprillia: Kielletyn materiaalin myyntikielto ja takavarikointi

Julkaistu 01.04.2014

Oho, katottiin posti! Alla vapaa suomennos:

Kielletyn materiaalin myyntikielto ja takavarikointi

Kielletty materiaali

Venäjän rajavartiolaitos pysäytti Aleksei Ivanovitsin 28.3. Venäjän federaation puolustusmateriaalien salakuljetusyrityksestä. Joukossa oli merkittävä määrä Jagel-kuvioituja maastovaatteita ja taisteluvarusteita. Kuulusteluissa Ivanovits kertoi materiaalin olevan matkalla Varusteleka Oy:lle, tuovansa usein vastaavia eriä Varusteleka Oy:lle Helsinkiin, ja että materiaalia on esillä Varustelekan tiloissa. Ivanovitsin mukaan Varusteleka levittää materiaalia myös pyynnöstä postimyynnillä.

Jagel-maastokuvio on Venäjän federaation kehittämä ja mallisuojaama kuvio luoteisten sotilasosastojen käyttöön. Sen siviilikäyttö on kielletty mahdollisten alueiden haltuunottotilanteissa tapahtuvan sekaantumisvaaran estämiseksi.

Myyntikielto ja takavarikointi

Vaadimme teitä välittömästi lopettamaan kyseisen materiaalin myynnin. Saavumme tiloihinne 1.4. suorittamaan kielletyn materiaalin takavarikoinnin ja etsinnän (Youtube-linkki). Edellytämme samalla, että toimitatte käyttöömme asiakasrekisterinne, jotta voimme selvittää, mihin kaikkialle kiellettyä materiaalia on levitetty.

Sujuva yhteistyönne otetaan huomioon jatkotoimenpiteistä päätettäessä.

29.3.2014
Kapteeni Viktor Yanukov
FSB, Läntinen aluepiiri
Loading...