Tiedotteet

Avoin työpaikka: hankinta-assistentti

Julkaistu 07.03.2022
Nyt meillä on semmoinen tilanne, että Varustelekassa olisi avoinna assistentin työpaikka hankintatiimissä.

Me halutaan että meidän hankintajengi koostuu huippuammattilaisista joilla on intohimoa meidän tuotteisiin ja firman strategiaan. Tiimillä on rautainen osaaminen hankinnasta, tuotteiden suunnittelusta ja valikoiman hallinnasta. Jengillä on hirmuinen määrä palavaa halua tehdä hyvää duunia tiimissä hyvällä fiiliksellä. Me ollaan porukka joka tekee töitä yhdessä ja yksinäiset puurtajat ei näissä hankintatiimin tehtävissä pärjää. Koska me kasvetaan ja kehitytään on tää homma aika usein aika stressaavaa, eli meidän tyyppien pitää osata erottaa olennainen hälystä, ja olla hätkähtämättä turhasta.

Työtehtävänä hankinta-assistentilla on pääsääntöisesti reklamaatiotuotteiden käsittely, lähettäminen ja raportointi. Tämän lisäksi muita erilaisia hankintatiimin toimintaan liittyviä ja tukevia tehtäviä. Tehtävä ei vaadi aiempaa osaamista eikä koulutusta.

Hommat hoituu, kun on täsmällinen, tarkka ja sietää ajoittain tylsiäkin rutiineja. Työtä tehdään suomeksi ja englanniksi.

Varusteleka tarjoaa tosi hyvän työyhteisön, eeppiset henkilökuntahinnat, tavallista paremman vakuutusturvan, hyvän työterveyshuollon sekä mainiot mahdollisuudet liikuntaan esimerkiksi oman kuntosalin tai työsuhdepyörän muodossa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja työaika on keskimäärin 37,5h viikossa.

Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen palkkataulukon C1 mukaan (alkaen 2070€/kk).

Laita hakemus ja CV osoitteeseen: [email protected].

Hakuaika päättyy 17.3 klo 12:00. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Loading...