Tiedotteet

Avoin työpaikka: myyjä

Julkaistu 07.06.2022
Sinustako taisteluvarusteosaaja osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekan myymälätiimiä? Myymälätiimiin etsitään täysipäiväistä taistelijaa, jolla on asiakaspalveluasenne hallussa ja joka on valmis hyppäämään mukaan vuoden parhaan myyntisesongin meininkiin! Etsimme joukkoomme myyjää, joka nauttii tiiviissä työyhteisössä toimimisesta ja jolla on halua kehittää itseään niin asiakaspalvelun kuin tuotetietoudenkin saralla. Toivomme, että sinulla on vahva osaaminen joko ampumaurheilun tai reserviläistoiminnan osalta, myös metsästys- ja retkeilykokemus katsotaan eduksi.

Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä. Kaikki toimintomme ovat samassa osoitteessa, Helsingin Konalassa, jossa sijaitsee myös anniskeluravintolamme Sotima.

Tiedot työpaikasta:
  • työsuhde on määräaikainen, 4.7.2022-28.2.2023
  • töitä keskimäärin 37,5 h viikossa neljän viikon tasoittumisjaksolla
  • työt sisältävät aamu-, päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroja

Edellytämme sinulta:
  • harrastuneisuutta ja osaamista toiminnallisista ampumalajeista tai reserviläistoiminnasta, retkeilytaustasta on myös hyötyä - useamman alueen hallinta katsotaan suureksi eduksi
  • hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • toimeentarttuvaa ja reipasta positiivista asennetta
  • avointa mieltä ja halua kehittyä jatkuvasti
  • halua auttaa asiakkaita, työkavereita ja yhteistyökumppaneita onnistumaan
  • aiempi kokemus myynti- tai asiakaspalvelutyöstä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi

Lisätietoa ja hakemuksen lähettäminen


Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta (kaupan TES, myyjä, B2) – hiukan paremmilla ehdoilla, kuten jo klo 16 alkavilla suuremmilla iltalisillä ja täysin palkallisilla tauoilla.

Jos sulta löytyy positiivinen asenne, reipas työmoraali, olet tiiviissä työporukassa viihtyvä, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä ja asiakkaitansa omistautuneesti palveleva - eli Varustelekan työntekijän standardit täyttävä henkilö - laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV ja aukikirjoitettu kuvaus ampumaurheilu- ja/tai retkeilypuolen osaamisesta.

Hakuaika päättyy 17.6.2022 klo 12:00

Loading...