Tiedotteet

Avoin työpaikka: Osa-aikainen kyyppari

Julkaistu 27.12.2019
Varusteleka Oy on armeijatavaran erikoisliike. Myymme mm. vaatteita, muita tekstiilejä ja kenkiä sekä uutena että käytettynä, ja tämän lisäksi saman katon alta löytyy Bar Cafe Sotima, jonka tavoite on olla Suomen paras kotimaisten pienpanimo-oluiden ravintola. Olemme pääosin auki maanantaista lauantaihin, puolesta päivästä iltakahdeksaan. Asiakaspaikkoja meiltä löytyy 50 ja kesäisin lisänä on terassi. Järjestämme tapahtumia tiloissamme lähes joka kuukausi ja näissä on usein poikkeavat aukiolot klo 02:00 asti. Esimerkkeinä Lekafest ja pikkujoulut.

Varusteleka etsii Sotimaan kyypparia, jolla tulee olemaan suuri rooli koko Varustelekan elämyksellisyyden lisäävänä hahmona. Päivisin tehtävässä toimitaan “kahvilan pitäjänä” joka huolehtii asiakkaiden tarpeista ja tulee juttuun ihmisten kanssa. Ilta-aikoina kyyppari hoitaa tunnelman kattoon ja
kaataa väkijuomaa janoisten asiakkaiden kurkkuihin.

Satunnaisia työvuoroja on myös myymälän puolella ja noin kerran vuodessa kaupunkeja kiertävän konttimyymälän kyydissä.

Tehtävään hakemiseen tarvitset kaksi vuotta työkokemusta anniskelusta, anniskelupassin sekä hyvän oluttuntemuksen. Eduksi katsotaan, jos olet toiminut anniskeluvastaavana tai vastaavan hoitajan sijaisena. Eduksi katsotaan kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä harrastuneisuus myymiimme
tuotteisiin myös baarin valikoiman ulkopuolelta esimerkiksi eräilyn, aktiivisen reserviläistoiminnan tai urheiluammunnan kautta.

Jos olet tämän lisäksi: reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä, asiakkaitansa omistautuneesti asiakaspalveleva ja ehtymättömän oma-aloitteinen - eli Varustelekan kyypparin standardit täyttävä työntekijä, laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV.

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Työntekijälle tarjotaan:

  • Töitä vähintään 24 h viikossa ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva

  • Työt alkaa mahdollisimman pian rekryn päättymisen jälkeen kuitenkin viimeistään 1.2.2020.

  • Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan (palkkataulukko B2, alkaen 11,58€/h)

  • Arki-iltalisät poikkeuksellisesti jo klo 16 alkaen

  • Hyvät vakuutukset sekä työterveydenhuolto

  • Eeppiset henkilökuntahinnat myymistämme tuotteista

  • Kuntosali

  • Tosi hyvä työyhteisö


Hakuaika päättyy 6.1.2020 klo 14:00.
Loading...