Tiedotteet

Avoin työpaikka: varastotyöntekijä 2 kpl

Julkaistu 15.09.2021
Varusteleka etsii kahta nohevaa varastotyöntekijää. Ja nyt on semmonen juttu, että sulla ei tarvii olla monen vuoden työkokemusta tästä hommasta eikä varastojermun leimaa otsassa. Me etsitään ennenkaikkea hyvää tyyppiä. Semmoista joka oppii nopeasti, jaksaa tehdä rutiinihommia hyvällä pössiksellä, on kiva (työ)kaveri ja tekee kaiken minkä tekee hyvällä meiningillä.

Tää duuni on ihan perusvarastohommaa, mutta tavallista kivemmassa jengissä. Me kerätään ja pakataan verkkokaupan toimituksia, otetaan kamaa vastaan ja hyllytetään sitä. Työ ei ole fyysisesti mitään kovinkaan raskasta, mutta kyllä se jonkin verran peruskuntoa vaatii, että jaksaa koko päivän olla jalkeilla ja tassutella ympäri varastoa. Palkka on ihan normaali kaupan alan TES-palkka, ja työtä tehdään pääasiassa ma-pe (satunnaisia lauantaivuoroja on) ja kahdessa vuorossa.

Toinen näistä duuneista on ihan vakipaikka, ja toinen on perhevapaasijaisuus 4.9.2022 saakka. Työt alkaa sitten kun hyvät tyypit on löydetty. Ja hei, jos sulla nyt sattuu olemaan kokemusta trukkihommista, niin älä jätä sitä vahingossa kertomatta.

Tarjoamme sinulle:
  • Töitä keskimäärin 37,5 h viikossa
  • Palkkaus kaupan alan TES-palkkataulukon B2 mukaan (alkaen 1915 € / kk)
  • Persoonallisen ja tosi kivan työyhteisön
  • Hyvät työsuhde-edut

Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm. hyvissä työsuhde-eduissa, joihin kuuluu eeppiset henkilökuntahinnat sekä tavallista kattavammat vakuutukset ja työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössään Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä työsuhdepolkupyörä.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected]

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki (esim. PDF on kunnon hyvä).

Hakuaika päättyy 30.9.2021. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Loading...