Tiedotteet

Avoin työpaikka: Viikonloppuviinuri

Julkaistu 05.08.2022
Varusteleka Oy on armeijatavaran erikoisliike. Myymme armeija- ja ulkoiluvarusteita sekä uutena, että käytettynä. Tämän lisäksi saman katon alta löytyy Bar Cafe Sotima, jonka tavoite on olla Suomen paras kotimaisten pienpanimo-oluiden ravintola.

Bar Cafe Sotima on auki viikon jokaisena päivänä klo 12-20, sunnuntaisin klo 12-17. Asiakaspaikkoja Sotimasta löytyy 50 ja kesäisin sisäpihalta löytyy myös terassi janojuomien nautiskeluun. Lisäksi Sotiman tiloissa järjestetään tapahtumia, joissa aukioloaika vaihtelee aina aamukahteen asti. Sotima on toiminut miljöönä mm. lukuisille Meet&Greet-tapahtumille, yksityistilaisuuksille, pikkujouluille, ja Lekafestille.

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Tämä on onnenpäiväsi, sillä Varusteleka etsii Sotimaan viikonloppuviinuria, siis selkosuomeksi sanottuna osaavaa kyypparia.

Sotiman kyypparilla on suuri rooli koko Varustelekan elämyksellisyyttä lisäävänä hahmona. Päivisin hän toimii enemmän kahvilan tyylisessä ympäristössä, jossa kyyppari huolehtii asiakkaiden tarpeista ja tulee juttuun ihmisten kanssa. Ilta-aikoina tuo janoisten sankari hoitaa väkijuomaa asiakkaiden kuivuutta vinkuviin kurkkuihin ja pitää tunnelmaa katossa. Satunnaisia työvuoroja on tarjolla myös kivijalkamyymälän puolella myyjän roolissa.

Jotta olet kelvollinen hoitamaan tätä vastuullista tehtävää sinulla tulee olla voimassa oleva anniskelupassi sekä ainakin vuoden kokemus anniskelutyöstä. Eduksi katsotaan, jos olet toiminut anniskeluvastaavana tai vastaavan hoitajan sijaisena. Lisäpisteitä saat myös, jos sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Koska Sotiman kyyppari toimii joskus myös neuvovana asiakaspalvelijana, katsotaan eduksi harrastuneisuus myymiimme tuotteisiin myös baarin valikoiman ulkopuolelta - esimerkiksi eräilyn, aktiivisen reserviläistoiminnan tai urheiluammunnan kautta.

Jos tunnet näiden seikkojen ohella olevasi reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä, asiakkaitansa omistautuneesti asiakaspalveleva ja ehtymättömän oma-aloitteinen - eli Varustelekan kyypparin standardit täyttävä työntekijä, laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV.

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä!

Työntekijälle tarjotaan:
 • Töitä vähintään 28 h viikossa ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Työ painottuu viikonloppuun ja sisältää noin neljä työvuoroa per viikko.
 • Työ alkaa mahdollisimman pian rekryn päättymisen jälkeen kuitenkin viimeistään 1.10.2022.
 • Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan
  • palkkataulukko B2, 12,21-13,97 €/h, riippuen kokemuksesta
  • arki-iltalisät poikkeuksellisesti jo klo 16 alkaen eli aiemmin kuin työehtosopimuksessa ja hiukan korkeammat (4,39€ / tunti)
  • aikaisemmin toteutuneiden vuorojen perusteella lisiä tulee noin 500 euroa per kuukausi
 • Hyvät vakuutukset sekä työterveydenhuolto
 • Eeppiset henkilökuntahinnat myymistämme tuotteista
 • Kuntosali
 • Tosi hyvä työyhteisö

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy 21.08.2022.


Loading...