Tiedotteet

Avoin työpaikka: osa-aikainen myyjä

Julkaistu 04.06.2019
Varusteleka Oy on armeijatavaran erikoisliike. Myymme mm. vaatteita, muita tekstiilejä ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Toimimme yhdessä toimipisteessä Helsingin Konalassa. Noin 40% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta.

Varusteleka etsii asiantuntevaa myyjää osaksi vahvaa ja ammattitaitoista Lekatiimiä. Sinun on oltava asiakaspalvelun ammattilainen ja omattava kokemusta myyntityöstä sekä harrastuneisuutta myymiimme tuotteisiin eräilyn, aktiivisen reserviläistoiminnan tai urheiluammunnan kautta. Tarvitset myös sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Jos olet tämän lisäksi: reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä, asiakkaitansa omistautuneesti asiakaspalveleva ja ehtymättömän oma-aloitteinen - eli Varustelekan myyjän standardit täyttävä työntekijä, laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV. Hakuaika päättyy 14.6.2019 klo 10:00.

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Työntekijälle tarjotaan:
- Töitä vähintään 8h viikossa ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva
- Työt alkaa mahdollisimman pian
- Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan (palkkataulukko B2, alkaen 11,58€/h)
- Arki-iltalisät poikkeuksellisesti jo klo 16 alkaen
- Hyvät vakuutukset sekä työterveydenhuolto
- Eeppiset henkilökuntahinnat myymistämme tuotteista
- Kuntosali
- Tosi hyvä työyhteisö

Odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä pääsääntöisesti lauantaisin, iltaisin sekä Varustelekan kiertävässä konttimyymälässä.
Loading...