Tiedotteet

COVID-19 ja Varusteleka

Julkaistu 13.03.2020
Päivitetty 19.3.2020. Seuraa tiedote COVID-19-koronaviruksen vaikutuksesta Varustelekaan toimintaan.

Kuten kaikki varmasti tietää, Covid-19 on muuttunut pandemiaksi, ja tartuntojen riski on nousussa. Meidän tiedustelujoukot seuraa aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja meidän propagandajaosto kertoo nyt, miten tämä vaikuttaa teidän ostoksiin ja tilauksiin.

Jotta saataisiin pidettyä meidän väki ja teidät paremmin terveinä, me noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja ohjeita tartuntojen ehkäisemiseksi. Kättelyn, ylävitosten ja ranskalaisten suudelmien sijaan me tervehditään työkavereita ja tuttuja asiakkaitakin ilman kontaktia. Matkustusta vältetään ja vieraita ei myöskään kutsuta tapaamisiin meidän tiloihin. Kaikki työ, joka ei vaadi läsnäoloa, tehdään etänä. Siivousta tehostetaan THL:n ohjeistuksen mukaisesti koko talossa.

Meidän varaston jengi on töissä, joten paketit kulkee aivan kuin ennenkin. Toistaiseksi kaikki toimitustavat toimivat kuten aiemmin, mutta jos näihin jotain muutosta tulee, kerrotaan niistä kyllä heti.

Myymälä ja Sotima palvelee tällä hetkellä normaalien aukioloaikojen mukaan. Mieti kuitenkin, olisiko fiksumpaa pysyä kotona ja tilata tavarat postitse. Jos tulet paikalle, niin meillä saattaa olla suojakäsineitä, maskeja ja Stalkerista tuttuja kokovartalokumipukuja päällä, mutta niinhän meillä usein on muutenkin, joten ei se tunnelmaa juurikaan muuta. (PÄIVITETTY 19.3.2020. Sotima on suljettu toistaiseksi. Tarkat aukioloajat löydät Myymälän ja Sotiman sivulta.)

Pinnat desinfioidaan ohjeistuksen mukaisesti, joten täällä saattaa liikkua epäilyttävästi ovenkahvoja hivelevää henkilökuntaa, ei tarvitse säikähtää. Palvelu on entistä suomalaisempaa, eli pyritään pitämään reilu metrin väli asiakkaisiin ja maksu mieluiten kortilla kuin käteisellä ylimääräisen kontaktin vähentämiseksi. Muista myös itse pestä kädet aina, kun palaat kotiin.

Tällä hetkellä tavaraa on kivasti hyllyssä ja varasto täydentyvät suunnitelmien mukaisesti, joten preppereille ja kaikille muillekin kyllä riittää haalittavaa. Tosin kaasunaamarit ja kemialliset suojapuvut on jostain mystisestä syystä loppu, mutta lisää maskeja on jo matkalla. Kuivamuonan ja säilykkeiden kysyntä on myös ollut melkoista, mutta niitä kyllä piisaa. Jostain syystä iItämainen Couscous-kana ei kelpaa edes pandemian alla, mutta ehkäpä senkin aika vielä koittaa. Vessapaperia ei valitettavasti ole vielä valikoimassa, mutta siihenkin kyllä löytyy ratkaisu!

Meidän asiakaspalvelu on yhä hengissä ja palvelee teitä mielellään. Tää tilanne ei ole mukava, mutta tehdään yhdessä kaikki sen eteen, että tilanne normalisoituis mahdollisimman pian.

Näillä mennään!
Loading...