Tiedotteet

Hei jengi, tietosuoja-asiaa!

Julkaistu 11.05.2018
Valtaosa meistä on viime aikoina törmännyt erilaisiin tietosuojaehtojen muutosilmoituksiin ja hyväksymisiin. Taustalla on toukokuun lopussa voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus GDPR. Asetuksen tarkoitus on yhtenäistää EU:n kansalaisten oikeudet tietosuojaan sekä varmistaa henkilötietojen luotettava käsittely.

Vaatimusten myötä mekin olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme ehtoineen ja lisänneet asiakkaidemme mahdollisuuksia kontrolloida itseensä liittyvää tietoa. Rekisteröinnin ja tilaamisen yhteydessä edellytämme käyttäjältä ehtojen hyväksyntää ja ennestään rekisteröityneitä joudumme häiritsemään yhden pop-upin ja klikkauksen verran.

Hyvien Puolulaisina me haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja näemme paljon vaivaa siihen, että tietoa säilytetään ja käsitellään oikein. Kun asiakas luottaa meihin ja antaa tilauksen tai rekisteröinnin yhteydessä osoite- ja yhteystietonsa, me emme tee tämän tiedon kanssa tyhmyyksiä, kuten myy tietoja eteenpäin.

Mitään arkaluontoista tietoa emme kerää tai tallenna. Jos satut kertomaan meille tilauksesi lisätietokentässä sukupuolitaudeistasi, niin kyllähän se tieto tallentuu tietokantaamme (ja aspa-työntekijöidemme verkkokalvoille). Älä tee tätä, ethän? Kiitos.

Keräämme, tallennamme ja hipelöimme tietoja, jotka voidaan jakaa kolmeen eri sorttiin. Ensiksikin sitä tietoa, mitä käyttäjät itse luovuttavat. Toisena on verkkopalveluiden käytöstä havaittavaa tietoa, esim. mitä tuotesivuja ihmiset meidän sivuilla selaavat ja millä laitteilla. Kolmantena voimme analysoida, mitä tuotetta tai kokoa sinulle kannattaa suositella aikaisempien valintojesi perusteella.

Tämä on hyvinkin tavanomaista verkkokauppa-analytiikkaa ja tiedonkeruuta, jolla mahdollistetaan mahdollisimman hyvin toimiva ja palveleva nettisivusto. Kehitämme toimintaamme koko ajan, koska ei sitä Total World Dominationia saavuteta paikoillaan polkemalla.

Mikäli ei kelpaa, voit anonymisoida tilisi asiakastilisivultasi. Samalla perut aiempien ehtojen hyväksynnän. Tällöin tilistäsi ja tilauksistasi yliajetaan kaikki henkilötiedot, emmekä me, sinä tai kukaan muukaan voi näitä enää tunnistaa tai palauttaa.

Ja tosiaan, käykäähän lukemassa se koko tietosuojaseloste meidän sivuilta!


Loading...