Tiedotteet

Ilmaiset toimitukset Matkahuollolla ja lakkokahvit

Julkaistu 19.11.2019


Juuh elikkäs. Meidän myynti on ollut mukavasti 15 % isompaa kuin viime vuonna, mutta kuvasta voi vaikka arvata, milloin postin lakko alkoi. Liikkuuko paketit? No ei vissiin enää.

Ryhdymme toimenpiteisiin: Ensinnäkin ILMAISET toimitukset Matkahuollolla 26.11.2019 23:59 asti. Kyllä, kuulit oikein, ei ollenkaan toimituskuluja.

Sitten toisekseen osoitamme tukemme Postin lakkolaisille tarjoamalla LAKKOKAHVIT Varustelekan myymälässä (Sotimassa 12:00-20:00) viikon ajan. Kyse on ihan 100 % tuenosoituksesta eikä yhtään tavoitella sitä, että kun tarjoamme tämän noin muoviämpärin hintaisen tuotteen ilmaiseksi, jengi tulisi ja ostaisi myymälän tyhjäksi.

Toki Matkahuoltokin saattaa olla normaalia ruuhkaisempi, joten paketit eivät tule ihan seuraavana päivänä, vaikka me se heti lähetetäänkin. Oikeastaan hommaa voitais vääntää niin, että jos et siedä parin päivän epävarmuutta siitä, milloin tilauksesi tulee, niin parempi kun et tilaa ollenkaan, nimittäin MIELUUMMIN MYYDÄÄN TAVARAA VAAN OIKEAAN TARPEESEEN. Maailmanloppu on tulossa siksi, että jengi ostaa tavaraa, jota ei tarvitse, rahalla, jota niillä ei ole, ja näin tekee myös meidän asiakkaat. Me ollaan hirveällä ylpeydellä suunniteltu meidän tuotteet, ja ne on nimenomaan käyttöä varten, ei kaapissa lojumiseen. Että tule ostamaan, mutta vain jos tarviit!
Loading...