Tiedotteet

Inttistore on lopettanut toimintansa

Julkaistu 21.02.2017
Kaikkien reserviläisasioista kiinnostuneiden internet lienee ollut tänä aamuna jo tulvillaan sitä tietoa, että Inttistore lopetti just äsken toimintansa kannattamattomana.

Vaikka joku vois muuta luulla, ei me mitenkään räkäisesti partaamme olla naurettu täällä. Me ollaan oltu siinä käsityksessä, että tää on oikein hyvä ala, johon mahtuu kaksi vähän isompaa ja asiantuntevampaa toimijaa niiden pienien liudan lisäksi. Inttistoren olemassaolo oli todennäköisesti meille hyvä asia, nyt me joudutaan käytännössä yksinään kertomaan, että tää armeijakama on hyvä juttu ja sitä kannattaa ostaa. Kyllä me se tehdään, ei hätää.

Mitä tulee reserviläisiin, niitähän on riittänyt Varustelekan asiakkaana alkuajoista lähtien. Varustelekan kanssa enemmän asioineet ovat varmaan jo huomanneet, että ressuhommiin sopivaa tavaraa on viime vuosina tullut yhä kiihkeämmin meidän valikoimaan. Tää kehitys ei pysähdy, ja me luvataan, että me paikataan ko. asiasta syntynyt tyhjiö ja vähän päälle. Hyvällä laadulla ja asiakaspalvelulla.

Reserviläisille, niin henkilöille kuin järjestöillekin: me tykätään teistä ja halutaan tehdä yhteistyötä teidän kanssa. Ei reserviläisten palvelu tähän lopu.
Loading...