Tiedotteet

M05-maastokuviouutisia!

Julkaistu 02.06.2016
Projektit etenee pikkuhiljaa, taas on kertynyt vähän kertomisen arvoista. Ollaan nyt viimeiset pari viikkoa palaveerattu ja sumplittu tuotantoa kuntoon useamman eri valmistajan kanssa, hirmu hyvällä menestyksellä! Tällä hetkellä näyttää siltä, että tuona ilon ja onnen päivänä (26.9.2016) tullaan julkaisemaan ainakin nämä vaatekappaleet ja suurinpiirtein näillä hinnoilla:

M05 maastotakki (hinta-arvio noin 90-100 euroa)
M05 maastohousut (hinta-arvio noin 70-80 euroa)
M05 lippalakki (hinta-arvio noin 20 euroa)
M05 lierihattu (hinta-arvio noin 20-30 euroa)

Nämä ovat armeijan malleja pienillä parannuksilla, hyvinkin majuriturvallisilla sellaisilla. Eli ei mitään hirveän räikeää ja silmäänpistävää, mutta toimivaa! Koska meidän on tässä pienessä maassa aivan turha ryhtyä hintakilpailuun niiden muutaman muun tekijän kanssa, niin päätettiin lähestyä asiaa vähän fiksummasta suunnasta ja tarjota yksinkertaisesti parempaa vaihtoehtoa. Muutenkin olisi vain jotenkin tosi typerää tehdä nämä väkisin 1:1 intin mallien mukaan, kaikkine lastentautineen päivineen. Yksityiskohdista kerrotaan lisää kunhan saadaan mallipuku ommeltua, varmaan kesäkuun aikana. Pakkas- ja lumipuvut tulevat sitten perästä sitä mukaa kun kelit kylmenevät.

Ennakkomyynti

Ennakkomyynnit yritetään pistää tulille kesäkuun aikana, ellei nyt PV ole sitä mieltä, että ennakkomyynti ei käy päinsä ennenkuin kuvio on virallisesti vapaata riistaa, tämä on vielä selvityksen alla. Tarkoitus olisi ennakkomyynnissä tarjota kaikkia 29 eri kokoa mitä armeijankin puvuista löytyy vaikka kaikkia näitä ei välttämättä vakiotavaraksi varastoon otettaisikaan. Eli kaikki harvinaisen kokoiset M05-himoitsijat tarkkana sitten niin saatte oikean kokoisen puvun!

Katso M05 maastokuvio -tuoteryhmä!

Erikoisuudet

Edellämainittujen "tavallisten" vaatteiden lisäksi ainakin seuraavien erikoisuuksien osalta näyttäisi vahvasti siltä, että nekin saadaan myyntiin ellei alkurysäykseen, niin sitä seuraavien viikkojen aikana:

Kuoritakki, ehkä housutkin (Erikoisjääkärin Kuoripuvusta kehitelty malli)
Combat shirt (ympäripyöreän tavallinen malli)
Taisteluhousut (Cryen Combat Pantseista matkittu malli)
M13 sadeasu (eli se uusi, kevyemmästä kankaasta tehty tavallinen sadeasu)
Verikauha-kenttälakki (suomalainen sotilasperinne kunniaan)
Laavukankaita ja sadeviittoja (paria eri kokoa)
Reppuja, laukkuja, taisteluvarusteita jne. erikoista pikkuroinaa.

Ja lisätietoja seuraa sitä mukaan kun projektit etenee!
Loading...