Tiedotteet

Mordorissa kuhisee, tekeekö mieli auttaa sotilaita Ukrainassa?

Julkaistu 22.09.2022
Tee se lähettämällä rahaa Ukrainan armeijalle. Raha menee takuuvarmasti oikeaan osoitteeseen, se käytetään siihen, mitä eniten tarvitaan, ja logistiikkaketjut ovat kunnossa.

Meiltä kysytään edelleen koko ajan erilaisia viritelmiä siitä, että miten meidän kautta voisi ottaa raha- tai tavaralahjoituksia Ukrainaan. Nää kaatuu kahteen hommaan: ensinnäkin logistiikka on meille aika hankala järjestää, ja toisekseen yrityksellä on Suomessa aika isoja lakiteknisiä ongelmia lahjoitushommissa.

Eli lähtökohtaisesti, lähetä rahaa Ukrainan armeijalle. Mutta kyllä me ymmärretään, että joillekin on tärkeää saada lähettää fyysistä tavaraa, ja meiltähän saa paljon sitä, mitä Ukrainassa kysytään. Jos haluat ehdottomasti ostaa meiltä tavaraa Ukrainalaisille, käytä autaukrainaa.fi -sivustoa. Homma toimii niin, että tilaat meiltä tavarat ihan normaalisti itsellesi, tai tulet hakemaan ne myymälästä. Sen jälkeen noudatat autaukrainaa.fi -sivuston ohjeita, ja apu menee luotettavaa kanavaa pitkin perille.

Alennuksia? Jos ostat ihan hitosti kerralla, niin soita tai ota sähköpostilla yhteyttä, niin neuvotellaan. Normaaleihin ja vähän isompiin tilauksiin ei ole nyt erillistä alennusta - meillä ei hinnoissa muutenkaan ole mitään alennuskampanjailmaa, vaan tavara on aina samanhintaista. Huomaa, että isoissakaan tilauksissa meidän on hyvin hankala antaa alennusta esimerkiksi taisteluensiavusta, joka on hyvin pienikatteista toimintaa.

Ukrainalaisilla on hyvä pöhinä päällä, ja Mordorissa paskotaan housuun. Hyvä, näyttäkää niille örkeille.

Loading...