Tiedotteet

Muovikassit, lepo. Muovikassit, asento! Muovikassit, poistukaa!

Julkaistu 19.06.2018
Ajateltiin ottaa vähän etupeltoa muovikasseista luopumiselle ja poistaa tavalliset kertakäyttökassit käytöstä kokonaan tämän vuoden loppuun mennessä!

Tässähän oli joku Kaupan liiton Green Deal -sopimus, johonka yhtymällä yritykset sitoutuvat viestimään ja toimimaan muovijätteen vähentämiseksi sillä tulemalla, että vuoden 2025 loppuun mennessä muovikasseja kulutettaisiin 40 kappaleen vuositahtia per henkilö. Me päätettiin, että meidän osalta kassien kulutus loppuu kokonaan jo tähän vuoteen.

Tällä hetkellä eletään kevyttä murrosvaihetta ja myymälän muovikassit on vaihdettu biohajoavaan malliin - askel parempaan, mutta huono ratkaisu sekin. Nämäkin hirvitykset tulevat poistumaan näillä näkymin marraskuun aikana, ehkä jo hieman aiemmin jos pääsevät loppumaan.

Muovikassien paikan vie jo tälläkin hetkellä valikoimassa oleva kestokassi, jonka saa itselleen hintaan 4,99 €. Hienointa tässä on se, että kyseinen kassi on pantillinen ja sen voi hyväkuntoisena palauttaa meidän myymälään, jolloinka siitä napsahtaa vastaavalla arvolla alennus ostoksiisi. Ruuvaillaan järjestelmää myös Kantasikojen osalta niin, että jossain kohtaa pantin tulee saamaan tililleen myös krediitteinä niin halutessaan. Näitä kiertäviä kestokasseja tulee olemaan muutamassa koossa ja kuosissa.

Tarjolla on myös kestokassi mallia Jämä, joka on valmistettu PV:n vihkoon menneestä M05 kuvioidusta sadekankaasta. Erittäin näppärän kokoinen nyssäkkä miksikä tahansa kauppakassiksi. Tässä tuotteessa ei tosin panttia ole.

Jos ei nappaa kassien ja nyssäköiden kanssa puliveivata, niin ota se sun Särmä iso rynnäkköreppu aina mukaan kun vierailet meidän myymälässä, tai missä tahansa muussa kaupassa, ja pakkaa ostoksesi siihen. Pitäis mahtua!

Koska maailma on nykyään niin some, niin täällä sama postauksen muodossa, jos kommentteja tykkää kyttäillä!

Loading...