Tiedotteet

Palvelemme, ihan normaalisti

Julkaistu 24.03.2020
Päivitetty 27.3.2020. Magnumit aina valmiina. Varusteleka mukautuu vallitsevaan tilanteeseen, varautuu tulevaan ja palvelee asiakkaita tavalliseen tapaansa: hemmetin hyvin. Lue tästä, miten pyrimme väistämään kriisin ampumia luoteja jatkossakin.

Verkkokauppamme ja asiakaspalvelumme ovat itsestäänselvästi auki ja tilausten lähettämisessä ei ole poikkeuksellista viivettä: työntekijämme ovat sekä töissä että vapaa-ajalla toimineet vastuullisesti, joten toiminnot seisauttavaa sairasteluaaltoa ei ole meillä näkynyt. Epidemian levitessäkin olemme toimintakykyisiä: nettikauppa on Varustelekan isoin myyntikanava, minkä vuoksi turvaamme sen toiminnan ensisijaisesti kaikissa tilanteissa. Osana normaalia toimintaamme jokainen Varustelekan työntekijä on käynyt säännöllisesti työkierrossa varastolla, joten reservimme ei ihan äkkiä lopu kesken.

Päivitetty 27.3.2020. Yhteiskunnassa vallitsevasta erikoistilanteesta johtuen Varustelekan myymälän aukioloaikoja supistetaan toistaiseksi. Konalan myymälämme on maanantaista 30.3. alkaen auki arkisin klo 13-20 ja lauantaisin klo 11-18. Kahvilabaarimme Sotima pysyy toistaiseksi suljettuna. Löydät tarkat tiedot aukioloajoista Myymälän ja Bar Sotiman sivulta.


Myymälämme Konalassa pitää myös ovet auki, mutta Sotima on toistaiseksi suljettu. Mitään ämpäreitä ei nyt käydä jakelemaan tai pidetä tarjousbakkanaaleja: tehkää mieluiten ostoksenne verkkokaupan kautta. Myymälään saapuvat asiakkaat ovat kuitenkin tervetulleita ja palvellaan hyvin. Myymälässä toteutetaan tehostettua siivousta ja pintojen desinfiointia. Suurten tilojen ja nopean palvelun ansiosta meillä harvemmin on tungosta tai jonoja. Muutokset asiakasvirrassa tai yleisessä tilanteessa voivat näkyä pienempänä määränä työntekijöitä ja vastaavina muutoksina.

Myymälään saapujien on hyvä tiedostaa pari seikkaa, muistisääntö "NAKED":

Nenä- ja suusuojat! Näillä on oikeasti vaikutusta tartuntojen todennäköisyyden vähentäjinä. Käyttäkää häpeilemättä, mutta ottakaa myös selvää miten näitä käytetään oikein. Jopa ihan vaan huivista kasvoilla on vähän apua.

Aivastelu ja yskiminen! Älä lähde mihinkään ihmisten ilmoille pärskimään. Jos myymälään päästyäsi kuitenkin alkaa nenää kutittaa, peitä nenä ja suu hihalla. Omalla hihallasi.

Kertakäyttöhanskat! Virukset elävät erilaisilla pinnoilla pitkäänkin. Nitriilikäsineitä käyttämällä tartuntariski pienenee, kunhan riisut hanskat kääntäen ne samalla nurin ja heität roskiin.

Etäisyys! Kuvittele, että olet unohtanut pestä hampaat ja käydä suihkussa viikon ajan ja haluat piilottaa sen muilta.

Desinfiointi! Vaikka saippua on se tehokkain koronaviruksen tuhoaja, on käsidesin käyttö hyvä lisä.

P.S. Myyjämme saattavat käyttää suojia itsekin ja pyrkivät säilyttämään etäisyyden toisiinsa sekä asiakkaisiin. Ei me olla yleensäkään tultu asiakkaita iholle ahdistelemaan, mutta nyt vielä vähemmän. Jos sinä tulet liian lähelle, myyjä todennäköisesti ottaa pari taka-askelta.

Loading...