Tiedotteet

Scho-Ka-Kola-kilpailu

Julkaistu 12.11.2013
Ootte varmaan joskus mussuttanu tota Scho-ka-kolaa? Se suklaahan pakataan metallipurkkiin, joka on jo sellaisenaan hemmetin magee juttu, mut me mietittiin et me voitais vetää semmonen kilpailu missä sun pitää modata siitä / niistä jotain muuta tai keksiä niille uusi käyttötarkoitus.

Osallistuminen on tosi helppoa. Sä teet oman modauksen purkista tai ideoit ja toteutat niille uuden käyttötarkoituksen, otat siitä valokuvan ja lähetät sen mailitse (max. 2mb kokoinen tiedosto) osoitteeseen [email protected]. Laita mukaan selitys mitä oot sille purkille tehnyt sekä myös yhteystiedot, eli puhelinnumero ja toimitusosoite, siltä varalta että voitat - yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamista varten eikä niitä luovuteta eteenpäin. Aikaa osallistua on 26.11.2013 asti.

Me sit lataillaan ne kuvat Facebookkiin 27.11. ja te pääsette äänestämään mielestänne parasta työtä. Julkaisemme kuvan yhteydessä kuvaustekstin ja nimen muodossa Etunimi S.

Äänestysaika päättyy tiistaina 3.12.2013 klo 10. Eniten tykkäyksiä kerännyt kuva voittaa 10 kpl laatikon Scho-ka-kolaa ja kymmenen seuraavaa saavat lohdutuspalkintona yksittäiset rasiat Scho-ka-kolaa.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.
Loading...