Tiedotteet

Taidetta kansalle!

Julkaistu 17.05.2019
Tehtiin sillain höpsösti tän meidän uuden kiinteistön kanssa, että tohon parkkihallin sisäänajon yläpuolelle tuli aika iso betonimuuri. Rakennusluvan ehdoissa oli, että meidän pitäisi pykäistä siihen taidetta, elikkä muraali. Voidaan toki itsekin duunailla tuohon dickbutteja, mutta parempi ehkä luottaa ammattilaisen apuun. Tästä syystä käynnistämme julkisen tarjouskilpailun! Katso keskustelu Facebook-sivultamme.Tarjouksen kohde:
Muraali Varustelekan parkkihallin sisäänajon yläpuolella olevaan muuriin (koko noin 35m x 2,1m). Eli aika messevän kokoinen taideteos, joka varmasti näkyy. Varustelekan myymälässä käy arviolta noin 150.000 kävijää vuodessa, joten teos saa myös ihan kelpo yleisön.

Toivottavaa olisi, että teos liittyy jollain tapaa Varustelekaan ja on Varustelekan oloinen. Ei haluta tässä alkaa liikaa linjailemaan, mutta tavoite olisi, että teos on semmoinen, että se on linjassa Varustelekan toiminnan, tekemisen ja hengen kanssa.


Tarjouksen sisältö:
Kokonaistarjous muraalista "avaimet käteen" periaatteella. Eli tarjous kattaa suunnittelun, toteutuksen tarvittavan materiaalin ym.

Toimitetun tarjouksen tulee sisältää:
- Esimerkki / havainnekuva aiotusta teoksesta
- Kiinteä hinta työlle
- Ehdotus toteutuksen aikataulusta


Aikataulu:
- 2.6.2019 klo 23:59 Tarjousten viimeinen jättöpäivä
- 7.6.2019 Tarjouskilpailun tulosten ilmoittaminen
- 15.8.2019 Muraali valmis
- 17.8.2019 Julkistus Lekafest 2019

Kaikkein mieluiten haluttaisiin, että muraali julkistetaan Lekafestissä. Voit myös tarjouksessa ehdottaa muuta aikataulua.


Tarjouksen toimittaminen:
Tarjous toimitetaan sähköpostilla [email protected]. Otsikkokenttään: MURAALI. Toimitettavat materiaalit mieluiten pdf-muodossa. Havainnekuva teoksesta voi olla myös .jpg tai muu helposti aukeava tiedostomuoto.
Loading...