Tiedotteet

Terävän hinnat nousee

Julkaistu 13.03.2020
Ikävän nyt kerron teille... Meillä on teille hyviä ja huonoja uutisia. Huonot ensin: Terävän hinnat nousee. Muutos vaikuttaa kaikkiin Terävä-merkkisiin tuotteisiin: Skramat, Jääkäripuukot ja näiden erilaiset tupet. Hinnannousut tulevat olemaan tuotteesta riippuen muutaman euron tai vähän toistakymppiä. Suhteessa aika isoja muutoksia, siis.

Skrama 240 on tuotteista vanhin, vanhempi kuin itse Terävä-merkki: se tuli myyntiin heinäkuussa 2013 nimellä "Varusteleka Skrama eräveitsi". Hinta oli silloin 65 euroa, kuten tänäänkin. Ei tarvitse olla Milton Friedman ymmärtääkseen, että materiaalien ja työn hinnan kasvaessa me ollaan vedetty omaa vyötä kireämmälle.

Sitten ne hyvät uutiset: painamme jättimäistä hinnanmuutosnappia vasta 2.4. 2020, eli tässä on vielä hyvin aikaa ostaa keklu vanhaan hintaan. (Ja uusi hinta on tosiaan sitte korkeampi.)

P.S. Ei sääntöä ilman poikkeusta; Skrama 200:n hinta tulee olemaan tuo ilmoitettu 64,99 euroa muovilestalla. Siitä kantsii napata itelleen saapumisilmoitus, jotta saa ensimmäisten joukossa tietää kun niitä saa. Hinnanmuutoksen puolesta sen ostamisen kanssa ei tule kiire, mutta eka erä myydään luultavasti loppuun pikavauhtia.

Loading...