Tiedotteet

Varustelekan Konttimyymälä Tampereella 7-10.12.2016

Julkaistu 05.12.2016
Konttimyymälän matka jatkuu ja seuraava pysäkki onkin Tampere, eli Manse, eli Nääsville ja Tammelantori! Kontin ovet ovat auki ke-pe 10-20, la 10-17. Tähän saattaa kuitenkin tulla muutoksia, joten pysyppä kuulolla!

Kontin valikoima tulee olemaan läpileikkaus meidän tuoterepertuaaria, pääsääntöisesti kuitenkin helposti ostettavia, sovitettavia ja pois kannettavia tuotteita. Kontilla tulee olemaan myös joidenkin tuotteiden mallikappaleita, koska luonnollisesti me ei voida ottaa meidän koko valikoimaa mukaan. Näitä sitten pystyy, ja oikeastaan kaikkia meidän verkkokaupassa olevia tuotteita, tilailemaan paikan päältä asiakaspäätettä käyttäen. Myyjät opastavat ja saattavat antaa jopa jonkun porkkanan tilaajille.

Idea on hyvinkin yksinkertainen: sen sijaan että roudattais aina hirvittävä läjä tavaraa kuorma-autolla ja pystytettäisiin myymäläkalusteita, hyllytettäisiin tuotteita ja ähkittäisiin ja puhkittaisiin, niin eipä enään! Kontti pamautetaan paikalle ja on myyntikunnossa noin puolessa tunnissa siitä, kun tassut laskeutuvat maahan. Enemmän aikaa nauttia olu.. öh, siis tapahtumista ja meiningistä!

Kontti oli nyt muutaman viikon pilotissa Kauppakeskus Mercuriuksessa, missä opiskelijat pyöritti meidän puljua. Tämä oli osana oppisuunnitelmaa ja meidän myymälä pyöri täysin opiskelijoiden voimin, hienoa työtä, miehet!

Homma saatiin viilailtua siihen malliin, että uskalletaan lähteä vähän kotikulmiakin pidemmälle kalaan. Toki tämä Tampereen reissu on vielä osana testivaihetta ja harjoitellaan täyttöä ja logistiikkaa tässä samalla.

Jos ja kun tämä homma tulee pyörimään sujuvasti, niin meitä tullaan kyllä näkemään tapahtumien lisäksi osana eri paikkakuntie torikalustoa aina silloin tällöin. Varusteleka RoadShow, here we come!

Nyt Tampere, näytä voimasi nuo!
Loading...