Tiedotteet

Varustelekan siivouspäivä nyt lauantaina 26.5.

Julkaistu 23.05.2018
Heinäkuun muutto lähenee ja meillä pyörii täällä meidän tiloissa ties mitä roinaa, mikä ei ole lähdössä muuton mukana uusiin tiloihin.

Jos olet aina halunnut omistaa palan Varustelekaa, tai olet muuten vain vailla esimerkiksi korihyllyjä, eurolavoista tehtyjä penkkejä jotka on verhoiltu naamioverkolla, PJ- ja saunatelttoja meidän vuokraamosta tai vaikka SA kauluspaitoja, joissa saattaa olla taskut vähän vinossa, niin nyt olis mahis tulla penkomaan!

Nyt lähtee ja halvalla! Hinnat korihyllyjenkin osalta alkaa ihan muutamasta eurosta, tarkoitus on päästä tavarasta lähinnä vain eroon!

Esimerkin nimiin:

- Elfa runkoja
- Elfa koreja
- PJ & Saunatelttoja
- Suurtelttoja
- Henkareita
- Tapulikoreja
- Kranaattilaatikoita (tyhjiä, pahus)
- SA Kauluspaitoja, sekundaa
- Särmä BDU-vöitä, viallisia (solki saattaa luistaa, hyvää nauhaa muuten!)
- Valaisimia

Ja ties mitä kaikkea muuta! Päivitellään hintoja ja muita tuotteita tässä vielä jahka saadaan raavittua kasaan, mutta paras tapa on tulla paikalle ihmettelemään!

Homma lähtee käyntiin lauantaina 26.5. heti kello 10:00. Varaston kalusteet löytyvät Varustelekan lastauslaiturilta, sekä lastauslaiturin läheisyydessä olevasta Road Show -kontista, joka on utiloitu kyseisellä päivämäärällä toimimaan tuotetunkiona ja myyntialustana kaikelle pienelle sälälle, sekä varaston häntätuotteille.

GET!
Loading...